ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2021 | 10:16

Κουραστηκα

Λίγο οι εξετάσεις σε γιατρούς που είναι πανάκριβες, λίγο η ανεργία, λιγο η καραντίνα, η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα. Επικοινωνούν φίλοι αλλά δεν έχω όρεξη καμία ειδικά να ακούσω τα πρόβληματα του τύπου 'μου μίλησε αποτομα ο προϊστάμενος, ο πατέρας μου είναι Απόμακρος αλλά μου πληρώνει τα νερά, ρεύματα, εφορία,το σπίτι στο όνομά μου.' Καν να θυμώνουν και από πάνω που δεν είσαι διαθέσιμος όταν αυτοί γουστάρουν να πουν τη μπούρδα τους.Ο καθένας το πρόβλημά του το έχει ως το μεγαλύτερο στο μυαλό του αλλά δε μπορώ με τους τακτοποιημένους και βολεμενους να βρίσκουν λόγο γκρίνιας τη στιγμή που εγώ έχω πρόβλημα επιβίωσης. Δεν είμαι σε θέση να τους βοηθήσω, αυτοί θα έπρεπε να με βοηθήσουν κανονικά αλλά δε μπορούν. ειλικρινά δεν είναι θέμα ζήλειας αλλά είναι άκυρο αυτό που κάνουν.Ανοίξτε τα μάτια γύρω σας, κοιτάξτε τι προβλήματά έχει ο κόσμος, προβλήματα επιβίωσης σοβαρά και πάρτε τηλέφωνο για κλαψουρισμα ανθρώπους που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό σαν εσάς και ψάχνουν και στήριξη για αυτό. Αν θέλετε ψυχολόγο 24 ώρες το 24αωρο πληρώστε τον, τα βγάζετε άλλωστε.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εσυ νομιζεις το καταλαβαινουν αυτο?Εσυ μια χαρα τα λες κι ετσι ειναι,αλλά συνηθως αυτοι που κλαιγονται ειτε θελουν και κλαιγονται ειτε βρισκουν και τα κανουν.Δεν ξερεις ο καθενας πως λειτουργει,καποιοι λειτουργουν ετσι και τους φαινεται μια χαρα ολο αυτο.Νομιζω σε εκεινο το σημειο,στο οτι δε σε καταλαβαινουν και δε σε νιωθουν οπως λες,εκει βλεπεις πολλα.Βλεπεις και τι φιλους εχεις,βλεπεις αν σε καταλαβαν και ποτέ τους.Σιγουρα ο καθενας το προβλημα που εχει το γιγαντωνει,αυτο κανουν οι περισσοτεροι,λιγοι θα σκεφτουν οτι υπαρχουν και χειροτερα προβληματα,το κυριως ειναι εσυ να επιλεγεις εκεινα τα ατομα με τα οποια περνας καλα μαζι τους και σε ανεβαζουν.Αμα ειναι να ακους την κλαψα τους,ε ας παρουν και αλλους φιλους,σιγουρα θα εχουν.Οσο τους επιτρεπεις λοιπον να εισερχονται τοσο σε επηρεαζουν.Συνεχισε τη ζωη σου με τα πραγματα και τους ανθρωπους που σε ευχαριστουν και περνας καλα δε θα κατσεις να χαλαστεις για τους αλλους που το μονο που κανουν ειναι να κλαιγονται.Εχουμε και εχεις σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθεις απο την κλαψα του καθενα ετσι δεν ειναι?

Μπορείς να πεις 'συγγνωμη αντιμετωπιζω προβλήματα επιβίωσης, θα ήθελα αλλά δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω κανεναν. Ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό, αν μπορείτε να δώσετε κάποια συμβουλή και λύση που δε σκέφτηκα είναι ευπρόσδεκτη!' Με ένα τέτοιο μήνυμα δε θα σε ξαναενοχλησουν πίστεψέ με. Ή γιατί θα καταλάβουν πόσο ανόητοι είναι και σε ενοχλουν με τα δικά τους και δε μπορείς να φορτωθεις και αλλα ή γιατί θα καταλάβουν ότι δε μπορείς να τους 'εξυπηρετησεις' κάνοντας τον ψυχολόγο όταν θέλουν. Ζητά βοήθεια από συγγενείς ή πάρε ένα ένα τα προβλήματα και προσπάθησε να τα λύσεις. Ο Θεός μαζί σου!

Έχεις απόλυτο δίκιο! Σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξοδεύουν ούτε 1 δευτερόλεπτο για να σκεφτούν έτσι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι έτσι και όχι λόγω κακής ψυχής.

Scroll to top icon