ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2021 | 12:37

Ο κολλητός μου

Λοιπόν, ο κολλητός μου τα τελευταία 15 χρόνια (27 ετών και οι δύο πια), έχει μπει σε μια διαδικασία να μιλάει με άτομα μέσω διαδικτύου φιλικά, και με μια γυναικα συγκεκριμένα, σε άλλη πόλη με την οποίο δηλώνει πλέον ερωτευμένος,και μιλάνε τα τελευταία 2,5 χρόνια, χωρίς κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τις 2 πλευρές. Επίσης, ασχολείται πολύ και με άλλα άτομα σε φιλικό επίπεδο, παίρνει σοβαρά κάποια πράγματα που του λένε, και πιστεύει τα πάντα. Με την καραντίνα το όλο θέμα πήρε μεγαλύτερη έκταση καθώς περνούσε πολλές ώρες στο σπίτι και όλο αυτό έγινε η καθημερινότητα του. Γενικά έχει κάνει αρκετές σχέσεις, έχει μια καλή δουλειά, και έχουμε ζωή εκτός σπιτιού με την παρέα μας. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να του δώσω να καταλάβει πως δεν πρέπει να ασχολείται τόσο με άτομα που δεν έχει δει ποτέ αλλά δεν βοηθάω και πολύ μάλλον. Αν κάποιος έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μου δώσει συμβουλές διότι η κατάσταση νομίζω πως έχει ξεφύγει.
2
 
 
 
 
σχόλια

Καταλαβαίνω ότι θες να βοηθήσεις αλλά it's non of your business. Άστον ήσυχο να κάνει αυτό που γουστάρει. Άμα τα βρει σκούρα τα βρήκε. Στους φίλους σου ας πούμε που καπνίζουν και κάνουν κακό στην υγεία τους, τους λες ότι πρέπει να κόψουν το τσιγάρο; Πραγματικά, αν ο άλλος δεν στο ζητάει μην παρεμβαίνεις. Εμένα τουλάχιστον μου την σπάει.

Scroll to top icon