ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2021 | 14:06

Απογοήτευση

Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί 7 μήνες.Τώρα δουλεύω σεζόν,και της πρότεινα τον Αύγουστο που θα έχει 15 μέρες άδεια,να έρθει εδώ να είμαστε μαζί.Έχω πολύ καλή θέση,η επιχείρηση μου προσφέρει πολύ καλό δωμάτιο στον ίδιο χώρο,και έχω και άλλα bonus για ένα ακόμα άτομο.Όταν το είπα στην κοπέλα μου,μου είπε ότι ουσιαστικά θα είναι μόνη της γιατί θα δουλεύω πολλές ώρες.Πράγματι,δουλεύω πολλές ώρες,και το πιό σημαντικό είναι ότι κάποιες φορές δέν έχω ωράριο.Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς.Χθές που το ξανασυζητήσαμε,μου είπε πως αποφάσισε να πάει διακοπές με μιά φίλη της και να μήν έρθει τελικά.Πάνω στα νεύρα μου της είπα ότι θέλω να χωρίσουμε,και μου είπε πως άν κρίνω από αυτή της την απόφαση,άς χωρίσουμε.Το έχω μετανιώσει,δέν έχουμε ξαναμιλήσει από χθές,και νιώθω χάλια.Θα ήταν οι πρώτες μας διακοπές,θα είχε ό,τι ήθελε,δέν θα νοιαζόταν για τίποτα.Γιατί αντιδρά έτσι;Δέν ξέρω πώς να το χειριστώ.
6
 
 
 
 
σχόλια

Τώρα έτσι όπως τα έκανες τρέχα να ζητήσεις συγγνώμη!
Πολύ λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπε η κοπέλα. Εφόσον εσύ δουλεύεις, αν ερχόταν, θα ήταν πόσες ώρες μόνη της. Διακοπές είναι αυτές; Ίσως θα μπορούσε να έρθει κάποιες μέρες μόνο για να σε δει, αλλά ολόκληρο το δεκαπενθημερο της άδειας της, σίγουρα όχι.

Ο καθένας έχει τα δίκια του. Και εσύ θέλεις η κοπέλα σου να έρθει για να είστε παρέα, αλλά και εκείνη δεν έχει άδικο που λέει ότι ουσιαστικά τις περισσότερες μέρες των διακοπών της θα τις περάσει μόνη της, λόγω της φύσης της δουλειάς σου, κάτι που παραδέχτηκες εξάλλου και εσύ. Μια μέση λύση θα ήταν να έρθει για κάποιες μέρες να μείνει μαζί σου και τις υπόλοιπες να πάει και με την φίλη της διακοπές. Επειδή η στάση σου λοιπόν ήταν υπερβολική κατ' εμέ, την οποία ωστόσο κατανοώ ότι προέρχεται από την πίεση της δουλειάς και από το γεγονός ότι είσαι μακριά από αγαπημένα σου πρόσωπα, καλό θα ήταν να πάρεις εσύ τηλέφωνο και να πεις ότι δεν το εννοούσες, φέρνοντας στο τραπέζι την ως άνω λύση ως αντιπρόταση για πχ.

Είναι χαζό το κοριτσάκι, τζάμπα διακοπές που θα ξαναβρεί; Από τη άλλη δε θέλει μοναξιά και αποφάσισε να πάει με φίλη. Καταλαβαίνω και εσένα και αυτήν. Προσωπικά θα προτιμούσα τις διακοπές μαζί σου έστω να βρισκομαστε στο ίδιο μέρος.

Εσένα θέλει εξομ. , όχι τις δωρεάν διακοπές. Αν έρθει εκεί που δουλεύεις, θα είναι τις περισσότερες ώρες μόνη της περιμένοντας εσένα. Τουλάχιστον με τη φίλη της, θα είναι όλη μέρα μαζί. Για δες λίγο και τη δική της πλευρά.

Scroll to top icon