ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2021 | 15:57

Για εμας

που ειχαμε τους καλυτερους ανθρωπους κοντα μας, και τους χασαμε λογω των τραυματων που δεν γιατρεψαμε εγκαιρως. Τους πληγωσαμε..καναμε ανθρωπους που θα πεθαιναν για εμας να αναγκαστουν να μας αφησουν. Κι ακομα κι αν δεν το εκαναν ποτε εκδικητικα, αυτη ειναι η πιο βασανιστικη και καλυτερη ''τιμωρια'' για εμας,τους τοξικους,που αφησαμε τις παλιες μας πληγες,να ανοιξουν καινουριες,βαθυτερες. Δεν ελπιζω να το ξεπερασω,ελπιζω μοναχα να καταφερω να συγχωρεσω τον εαυτο μου για ολο αυτο
6
 
 
 
 
σχόλια

Ήμουν πολύ τοξική. Με αγαπάει πολύ μου το λέει,αλλά επίσης λέει ότι δεν δίνει ευκαιρίες. Όσες ήταν να μου δώσει,μου τις έδωσε εντός σχέσης. Αφού δεν τον εμπιστεύτηκα τότε,πάλι δεν θα τον εμπιστευτώ λέει.και πάλι θα έρθω άσχημα.. και τότε θα χωρισουμε πολύ άσχημα και δε το θέλει.
Γενικά, το πρόβλημα μου δεν λύνεται δυστυχώς με απλό τρόπο. Με ταρακούνησε τόσο όλο αυτό που την ψυχοθεραπεία που απέφευγα τόσα χρόνια επειδή φοβόμουν, θα την ξεκινήσω. Είμαι ακόμη σε μια φάση που δεν θέλω να αποδεχτώ τον χωρισμό μας..Μακαρι να αλλάξει όλο αυτό κάποια στιγμή και μακάρι να ήμασταν ξανά κάποτε,αλλά Ναι.. όπως είπε και εκείνος γενικά η ελπίδα είναι κακο πράγμα.

Καλημέρα! Όταν το αναγνωρίζεις ποτέ δεν είναι αργά, για να επανορθώσεις. Έχω πέσει κι εγώ θύμα κακής συμπεριφοράς και εγώ το έχω κάνει λίγες φορές κι έχω αδικήσει ανθρώπους. Τώρα όμως προσπαθώ να μην το κάνω.

Scroll to top icon