Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ξεκινούν τη χορήγηση του εμβολίου της Sinopharm σε παιδιά 3-17 ετών

ΗΑΕ- covid-19: Οι αρχές θα αρχίσουν να χορηγούν το εμβόλιο της Sinopharm στα παιδιά ηλικίας 3 ως 17 ετών Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Το κινεζικό εμβόλιο της Sinopharm κατά της covid-19 θα αρχίσουν να χορηγούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα παιδιά ηλικίας 3 ως 17 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας της Κόλπου.

Η απόφαση του υπουργείου Υγείας ελήφθη μετά τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, για τις οποίες όμως δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Οι αρχές των Εμιράτων ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι στις κλινικές δοκιμές θα εξεταστεί η ανοσολογική αντίδραση 900 παιδιών.

Η χώρα του Κόλπου, που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανοσοποίησης παγκοσμίως, ήδη χορηγεί το εμβόλιο της Pfizer στους εφήβους ηλικίας 12 με 15 ετών.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, το 78,95% του πληθυσμού των Εμιράτων (συνολικά περίπου 9 εκατομμύρια κάτοικοι) έχουν λάβει μία δόση εμβολίου κατά της covid-19 και το 70,57% είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας 682.377 κρούσματα covid-19 και 1.951 θάνατοι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM