ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2021 | 21:36

Ζηλεύω την κοπέλα μου και καλύτερη μου φίλη

Τους τελευταίους μήνες έχω σχέση με μία κοπέλα . Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι με κορίτσι και ενώ ειχα κάποιους ενδιασμούς, μαζί της περνάω τέλεια. Το θέμα είναι οτι είναι πολύ κοινωνική και ακομπλεξάριστη και έχει ήδη πολλές παρέες αλλά και όσο είμαστε μαζί γνωρίζει επιπλέον κόσμο. Σε αντίθεση με εμένα που κάθε φορά που θα βγούμε περνάω απαρατήρητη. Ξερω οτι κάτι κάνω λαθος εγώ και σίγουρα εκείνη δεν φταίει πουθενα. Ούτε της εχω δείξει πως στενοχωριέμαι που δεν με υπολογίζουν γιατί η συμπεριφορά της απέναντι μου είναι τέλεια. Αλλά δεν μπορώ να κρύψω οτι ζηλέυω που είναι κοινωνική και όλοι την συμπαθούν. Θελω να συνεχίσει να είναι ετσι και να έχει παντα φίλους απλά θα ηθελα να βλέπουν και εμένα με τον ίδιο τρόπο και να μην στενχωριεμαι κάθε φορά που μου λέει πως θα βγει.
3
 
 
 
 
σχόλια

Νομίζω ότι η αντιζηλία και ο ανταγωνισμός ευδοκιμούν μια χαρά και στις ερωτικές και στις φιλικές σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό γιατί σε ωθεί να γίνεις καλύτερος σε κάτι που βλέπεις ότι ο άλλος υπερτερεί. Αν βέβαια μείνεις με την ζήλια μόνο, τότε τα πράγματα δεν έχουν καλή κατάληξη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η εξ. καλό είναι να προσπαθήσει να γίνει πιο κοινωνική, πράγμα όχι και τόσο εύκολο αν είσαι εσωστρεφήςχαρακτηρας. Η να δουλέψει με τον εαυτό της, να δεχτεί ότι είναι έτσι και να πάψει να ζηλεύει .

Scroll to top icon