Δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες: Οι Αρχές βλέπουν «ερωτική αντιζηλία» πίσω από το μαχαίρωμα στο πάρκο

Δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες: Οι Αρχές βλέπουν «ερωτική αντιζηλία» πίσω από το μαχαίρωμα στο πάρκο Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας Voria.gr
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση δολοφονίας ενός 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Πίσω από τη δολοφονία φέρεται να βρίσκεται ένας 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα έξω από το Λιβαδοχώρι Σερρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 21χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το χρονικό

Το έγκλημα  σημειώθηκε σε πάρκο στο χωριό Άνω Καμήλα Σερρών, λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, δράστης και θύμα ήταν στην ίδια παρέα με άλλα δύο νεαρά άτομα, όταν για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του θύματος, προκαλώντας τον ακαριαίο του θάνατο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

Ελλάδα / «Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

«Μετά τα γεγονότα στο Μάτι ή τα Τέμπη, υπάρχει μεγαλύτερος φόβος και για αυτό λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα από αυτά που θα λαμβάναμε πριν» είπε ο δήμαρχος Θήρας
LIFO NEWSROOM