Βασιλακόπουλος: «Με απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια»

Βασιλακόπουλος: «Με απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια» Facebook Twitter
Megatv
0

Απειλές από αντιεμβολιαστές κατήγγειλε πως δέχεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ερωτώμενος σχετικά στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο καθηγητής είπε πως «Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια την γραμματέα μου και βρίζουν. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια. Δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αλλά δεν μπορείς να πείσεις βρίζοντας και απειλώντας», πρόθεσε. 

Ο κ. Βασιλακόπουλςο αστειευόμενος έκανε αναφορά και στη θεωρία συνωμοσίας για «τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς». «Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. «Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του» είπε. «Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μου το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!», ανέφερε ο καθηγητής χαριτολογώντας. 

Τόνισε ότι δεν θα ήθελε ούτε ένας υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας. «Το μόνο απλό είναι να κάνει ένα τσιμπιματάκι» είπε, προτρέποντας τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Αναφερόμενος στους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παραμένουν ανεμβολίαστοι διερωτήθηκε «με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι;».

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM