ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2021 | 13:27

Δουλειά και σχέση

Καλησπέρα!! Πριν πέντε μήνες τελείωσα με την σχολή μου πήρα πτυχίο και τώρα έπιασα δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασα. Απλά νιώθω ότι δεν θα έχω πλέον τον ίδιο χρόνο με παλιά αν και πιστεύω ότι απλά η μόνη ασχολία μου για τώρα!! θα είναι η δουλειά μου. Η σχέση μου απλά εργάζεται και αυτός και δεν ξέρω ποτέ θα βρίσουμε χρόνο να βλεπόμαστε καθώς τα ρεπό μας δεν συμπίπτουν καθόλου 😔
4
 
 
 
 
σχόλια

Νταξει ένας άντρας δεν μπορεί να θηλάσει το μωρό του πχ. Μπορεί βέβαια να το ταΐζει με το μπιμπερό, αλλά τπτ δε συγκρίνεται με το μητρικό γάλα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα απλώς.
Πάντως γνωρίζω και άντρες που μπορούν να είναι ανεξάρτητοι σε ο,τι αφορά το νοικοκυριό και βοηθάνε επίσης, μόνο που προς το παρόν αποτελούν τη μειοψηφία.
Η "Ελληνίδα μάνα" έχει αφήσει ανεξιτηλο το στίγμα της.

Εγώ έχω να πω στα κορίτσια μας ότι ωραίοι είναι οι έρωτες και το σεξ όμως αυτό που έχει σημασία είναι να είναι νοικοκύρης. Αλλιώς θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα η κάθε γυναίκα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon