Lego: Έξτρα μέρες άδεια και μπόνους στους υπαλλήλους επειδή δούλεψαν σκληρά

Lego: Έξτρα μέρες άδεια και μπόνους στους υπαλλήλους επειδή η εταιρεία είχε έσοδα Facebook Twitter
Pixabay
0

Η μεγαλύτερη εταιρεία παιχνιδιών στον κόσμο, η Lego, δήλωσε ότι θα προσφέρει στους 20.000 υπαλλήλους της τρεις επιπλέον ημέρες διακοπών και ένα ειδικό μπόνους μετά από έναν χρόνο με υψηλά έσοδα.

Ήδη δημοφιλής παγκοσμίως, η Lego έχει δει τη ζήτηση για τα πλαστικά τουβλάκια της να εκτινάσσεται στα ύψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας παράλληλα με την ταχεία επέκτασή της στην Κίνα.

«Η οικογένεια των ιδιοκτητών θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους με επιπλέον τρεις ημέρες άδειας στο τέλος του 2021», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

Ο μη εισηγμένος οικογενειακός όμιλος ανέφερε καθαρά κέρδη άνω των 6,3 δισεκατομμυρίων κορωνών Δανίας δηλαδή 847 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Τα έσοδα αυξήθηκαν στη συνέχεια κατά 46% στα 23 δισ. κορώνες.

Ήταν «μια εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο Lego και οι συνάδελφοί μας δούλεψαν απίστευτα σκληρά», ανέφερε η δήλωση, η οποία πρόσθεσε ότι ένα απροσδιόριστο ειδικό μπόνους θα καταβληθεί στο προσωπικό τον Απρίλιο του 2022.

Η Lego, μια παραλλαγή της δανέζικης φράσης Leg godt, «play well», ιδρύθηκε το 1932 από τον Kirk Kristiansen, η οικογένεια του οποίου εξακολουθεί να ελέγχει τον όμιλο που απασχολεί περίπου 20.400 άτομα σε 40 χώρες.

Με πληροφορίες του AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer η Ρωσία: «Λάθος να γίνονται εικασίες για το δυστύχημα»

Διεθνή / Υποβαθμίζει τη συντριβή του Embraer στο Καζακστάν η Μόσχα: «Λάθος οι εικασίες για το δυστύχημα»

Αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας της Ουκρανίας ισχυρίστηκε ότι η συντριβή στο Καζακστάν, στην οποία σκοτώθηκαν 38 άνθρωποι την ημέρα των Χριστουγέννων, προκλήθηκε από πυρά ρωσικής αεράμυνας
LIFO NEWSROOM
Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Διεθνή / Απατεώνες στην Κίνα εμπνέονται από το Squid Game για να εκμεταλλευτούν υπερχρεωμένα άτομα - Τι κερδίζουν

Οι λεγόμενες «προκλήσεις απομόνωσης» έχουν γίνει δημοφιλείς στην πλατφόρμα Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), ιδιαίτερα φέτος, καθώς η κινεζική οικονομία σημειώνει αδύναμη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM