Συγκινήθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς- Του αφιέρωσαν το τραγούδι «Canada Loves You Back»

Συγκινήθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς- Του αφιέρωσαν το τραγούδι «Canada loves You Back» Facebook Twitter
Instagram
0

Ο Ράιαν Ρέινονλτς αγαπά πολύ την πατρίδα του, τον Καναδά αλλά δεν έχει συνηθίσει το κοινό σε συγκινητικές στιγμές.

Ο 45χρονος ηθοποιός ωστόσο δάκρυσε και συγκινήθηκε όταν του αφιέρωσαν το τραγούδι «Canada Loves You Back» (Ο Καναδάς επίσης σε αγαπά) όταν του δόθηκε τιμητικό βραβείο το Σαββατοκύριακο.

Το τραγούδι ερμήνευσε ένας φίλος του, ο Καναδός μουσικός Στίβεν Πέιτζ, ο οποίος συνέθεσε το αστείο και γλυκό τραγούδι προς τιμήν του.

«Χθες το βράδυ ο Καναδάς με τίμησε με το Βραβείο του Γενικού Κυβερνήτη και με αυτό το βίντεο. Δεν κλαίω. Είναι απλώς σιρόπι σφενδάμου» έγραψε αστειευόμενος ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

«Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η @stevenpage δεν είναι μόνο φίλος, αλλά ένας απόλυτος θρύλος. Σπατάλησε αυτό το υπέροχο τραγούδι για μένα» έγραψε μεταξύ άλλων ευχαριστώντας όλους, όσοι τον τίμησαν.

Στο βίντεο τoυ τραγουδιού υπάρχουν αστείες εμφανίσεις καμέο από άλλους Καναδούς, συμπεριλαμβανομένου του William Shatner καθώς και αρκετών εθελοντών σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχει υποστηρίξει ο Ρέινολντς.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM