ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2021 | 23:19

Ένστικτο ή αλήθεια

Λοιπόν είμαι σε μια σχέση 2 χρόνια, το τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει, ότι κάτι μου κρύβει. Δεν έχω ψάξει κάτι ( κινητό κτλ.). Αλλά νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ξέρω τι να κάνω έχω υποψίες οτι μιλάει με άλλες κοπέλες από σχολή. Δεν θέλω να γίνω σαν μερικές που ψάχνουν τηλέφωνα η ρωτάνε συνέχεια και γκρινιάζουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι άμα είναι κάτι θέλω να το ξέρω για να φύγω.
3
 
 
 
 
σχόλια

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν έχεις σοβαρές υποψίες τότε το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει.
Γενικά σε τέτοιες ηλικίες, με σχολή, μεγάλες παρέες κλπ, δύσκολα χτίζεις κάτι σοβαρό. Ειδικά τα αγόρια που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα.

Δεν χρειάζεται να ρωτάς συνέχεια και να γκρινιάζεις. Κάνε μια συζήτηση με ηρεμία, εξέφρασε τις ανησυχίες σου και αναλόγως των αντιδράσεων του και των απαντήσεων του, πράξε . Θεωρώ πάντως πως πρέπει να έχουμε το θάρρος στον άνθρωπο μας να εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε, είτε παράλογο είτε λογικό, Μόνο με την συζήτηση παίρνουμε απαντήσεις.

Scroll to top icon