Η Μέγκαν και ο Χάρι ενδέχεται να χάσουν μέρος της συμφωνίας με το spotify

Η Μέγκαν και ο Χάρι ενδέχεται να χάσουν μέρος της συμφωνίας με το spotify Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να χάσουν την τεράστια συμφωνία τους με το Spotify, αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών, καθώς μέχρι στιγμής έχουν δημιουργήσει μόνο ένα επεισόδιο podcast διάρκειας 35 λεπτών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν τη συμφωνία ρεκόρ τον Δεκέμβριο του 2020, η οποία οδήγησε τους θαυμαστές τους να περιμένουν μία σταθερή ροή περιεχομένου από το ζευγάρι.

Αλλά ο Ίαν Πένμαν, δικηγόρος μέσων ενημέρωσης που ειδικεύεται σε συμβόλαια ροής μουσικής, είπε στην Express ότι το podcast είναι πιθανό να ήταν λιγότερο δημοφιλές από ό,τι το ζευγάρι και το Spotify αρχικά περίμεναν.

Σε δήλωσή του είπε: «Δεν θα ήταν άδικη η υπόθεση ότι ίσως η δημοτικότητά τους δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο ένιωθαν αρχικά οι ίδιοι ή το Spotify».

Ο Πένμαν είπε ότι ο γίγαντας του streaming πιθανότατα πλήρωσε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ μία μικρή προκαταβολή και διατήρησε το δικαίωμα να υποχωρήσει από το σύνολο των 18 εκατομμυρίων λιρών εάν το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν δημοφιλές.

«Είναι συνηθισμένη περίπτωση στις μουσικές συμφωνίες, αυτό πηγαίνει δεκαετίες πίσω, ότι όταν οι άνθρωποι μιλούν για μια μεγάλη συμφωνία, όπως ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς υπογράφει μια συμφωνία για 15 εκατομμύρια λίρες ή κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι παίρνει 15 εκατομμύρια λίρες την πρώτη μέρα», είπε συγκεκριμένα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM