ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2022 | 00:17

Την πάτησα άσχημα.

Νομίζω είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Τη σκέφτομαι 24/7 και θέλω να είμαι μαζί της 24/7. Έχω τρομερά ανάγκη από μια σχέση αλλά τα αγόρια που μου αρέσουν τρελά και έχω κάνει κάτι μαζί τους δεν θέλουν σχέση...Και το λέω αυτό γιατί μπορεί το μυαλό μου να παίζει παιχνίδια (απλά να έχω ανάγκη από μια συναισθηματική σχεση) και να μην είμαι οντως ερωτευμένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι τελείως μπερδεμένη με την σεξουαλικοτητα μου γιατί την βλέπω κάθε μέρα στα όνειρα μου να φιλιομαστε και να μου αρέσει και από κοντά θέλω να την αγκαλιάζω συνέχεια και γενικότερα να υπάρχει μια στοιχειωδης σωματική επαφή...Επιπλεον κάνουμε τρομερά εντονα eye contacts και την έχω πετύχει να δαγκώνει το κάτω χείλος της ειδικά όταν βγάζουμε βιντεακια και τυχαίνει να με κοιταει (τα μοναδικά στοιχεία ότι ίσως με βλέπει λίγο αλλιως)...Να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν έχει τύχει να δεθω με αγόρι και δεν έτυχε να κάνω μια ολοκληρωμένη σχεση καθώς δεν έβρισκα και δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο...Πάντως να πω την αλήθεια υπάρχει τεράστια έλξη με αυτήν την κοπέλα λες και μας ενώνει το συμπαν κάτι σαν soulmates...Αλλά πολύ πιο έντονο ...Η κοπέλα είναι 100% straight αλλά και εκτός από αυτό έχω τρομερά ομοφοβικους γονείς...Να φανταστείτε τους φαίνεται περίεργο κάποιες φορές που βρίσκομαι κάθε μέρα με την κολλητη μου...Τεσπα πιστεύετε ότι είναι παιχνίδια του μυαλού καθώς έχω τεράστια ανάγκη από συναισθηματική σύνδεση η οντως είμαι ερωτευμένη; Και αν ναι παιδιά τι να κάνω;
13
 
 
 
 
σχόλια

Νομιζω ειχες ξανα κανει εξομολογηση και ειχαμε μιλησει. Αν θυμαμαι καλα δεν ειχες αναφερει οτι η κολλητη σου ειναι στρειτ. Αυτο δυστυχως περιπλεκει τα πραγματα. Μονο εσυ η ιδια μπορεις να ανακαλυψεις τα συναισθηματα σου για αυτην. Εμεις εδω μεσα ειναι αδυνατον να σου πουμε τι πραγματικα νιωθεις.

Απάντησες μόνη σου. Έχεις μεγάλη ανάγκη από μια συναισθηματική ερωτική σχέση κι επειδή η φίλη σου είναι η μόνη με την οποία είστε συναισθηματικά τόσο δεμένες και μάλλον έχει τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν, βλέπεις στο πρόσωπό της τον έρωτα. Δεν έχει σημασία αν φιλιόσαστε στο όνειρο, δεν σημαίνει κάτι ερωτικό απαραίτητα κι αυτό ήταν που σε μπέρδεψε κι άρχισες να το τρέφεις.
Μόλις βρεις το ίδιο σε κάποιον, τότε νομίζω θα το ξεπεράσεις με τη φίλη. Απλώς όμως δεν είναι κάτι που έρχεται με παραγγελία.
Αυτή είναι η γνώμη μου, επειδή αναφέρθηκες στο ότι γουστάρεις αγόρια.

Κλασσικά πράγματα. Είσαι μικρή, οι ορμόνες σου έχουν βαρέσει κόκκινο και έχεις ανάγκη από συναισθηματικό δέσιμο.

Νομίζω έχεις κάνει κανα 2 φορές πάλι το ίδιο ποστ.

Scroll to top icon