ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2022 | 23:58

Πως γίνεται

Να τα έχω κάνει όλα τόσο λάθος στην ζωή μου; Μιλάμε τίποτα δεν πήγε σωστά, και πλέον στα 34 δεν μπορούν να αλλάξουν κ πολλά. Επαγγελματικά άνεργος χωρίς κάποια ειδίκευση και συνεχώς ψάχνω δουλειά, αυτό μου φέρνει πολύ άγχος σε σημείο να πετάγομαι στον ύπνο μου το βράδυ. Φίλους, ελάχιστους και δεν τους νιώθω σαν φίλους μου, απλά τυπικά να έχουμε κάποιον να πάμε μια βόλτα ή έναν καφέ, ο μοναδικός πραγματικός φίλος μου που είμασταν από παιδιά και είχα απόλυτη επικοινωνία αποδείχθηκε τέρμα εγωιστής και με πλήγωσε ανεπανόρθωτα με αποτέλεσμα να μην θέλω ούτε να τον δω εδω κ σχεδόν 1 χρόνο. Σχέσεις, κυριολεκτικά ανύπαρκτες και έχω χάσει την φόρμα μου, τα 2 τελευταία χρόνια έχω πάρει 15 κιλά και δεν μου ρίχνουν ούτε βλέμμα. Γενικά δεν υπάρχει φως στο τούνελ και γενικά δεν ξέρω πως θα την παλεύω τα επόμενα χρόνια, μου φαίνονται ήδη αιώνες. Έχω βαρεθεί - σιχαθεί τα πάντα. Πως την βγάζουμε καθαρή;
6
 
 
 
 
σχόλια

Μπορεί να μην έγιναν ολα ιδανικά στη ζωή σου, αλλά μέσα από τις δυσκολίες, απέκτησες εμπειρίες και οσο και αν δεν το νιώθεις αυτή τη στιγμή , απέκτησες δύναμη για το μέλλον.
Θα λες εχω περάσει πολύ χειρότερα,θα το ξεπεράσω και αυτο.
Είναι θετικό οτι έχεις κάποια άτομα να βγεις μια βόλτα ,εστω και αν οι σχέσεις σας είναι τυπικές.
Οπως θα δεις και σε πολλές εξομολογήσεις εδώ μέσα,δεν έχουν όλοι έναν άνθρωπο να βγουν για ενα καφέ,να αλλάξουν απλά παραστάσεις. Να ξεχαστούν για λίγο από τις σκέψεις τους.
Για τον ύπνο, ζητά από το φαρμακείο ισως τίποτα χαπια να σε βοηθήσουν να κοιμάσαι. Όταν ξυπνάς βράδυ, περνάν από το μυαλό σου Οι χειρότερες σκέψεις, μέχρι να σε ξαναπάρει ο ύπνος.
Που δεν έχεις κάποια ειδίκευση, ισως να πας σε κάποια σχολή ,εστω και 2ετη.
34 εισαι μικρός ακόμα. Πχ. Αν δουλεύεις απο τα 20, δουλεύεις 14 χρόνια.Σκεψου πόσα χρόνια έχεις μπροστά σου μεχρι να πάρεις σύνταξη.
Άρα, δεν είναι καθόλου αργά, να πάρεις καποια ειδίκευση σε κάτι που σου αρέσει.
Τα κιλά ξεκινά σιγά σιγά να τα χάνεις.Οπως δεν τα πήρες σε μια μέρα, δε θα τα χάσεις παλι σε μία.Υπομονη, σιγα-σιγα με.λιγη διατροφή, θα φύγουν.
Τα τελευταία χρόνια είναι μια περίεργη και δύσκολη περίοδος για ολους.
Κουράγιο,θα περάσει και αυτό. Θα φτιάξουν τα πράγματα...

Μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι αποτυχημένοι και να φτιάξουμε club. Αλλά αφού θα είμαστε σίγουρα περισσότεροι από τέσσερεις… ποιος θα το φάει; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε πολλά club και μετά να τα πουλάμε στους επιτυχημένους για να γίνουμε κι εμείς τέτοιοι :) Θα τους καταστρέψουμε εθίζοντας τους στο τζανκ φουντ και θα πάρουμε τη θέση τους! Μπουχαχαχαχα
Εμείς θα πουλάμε μόνο δεν θα τρώμε χαχα BB
Εγώ θα φέρω τις οδοντογλυφίδες.

1. Αλλάζεις τρόπο σκέψης από αρνητικό : "Τίποτα δεν πήγε καλά " ,"Δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά" Σε θετικό : Κάποια πράγματα έχουν πάει καλά πχ έχω την υγεία μου . + Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε οποιαδήποτε ηλικία .
2. Αντιμετωπίζεις το άγχος σου ,μαθαίνεις καλύτερα τα αίτια του .
3. Βρίσκεις ανθρωπους που μπορείς να επικοινωνήσεις, με κοινά ενδιαφέροντα. Με το φίλο αν αλλάξει τον συγχωρείς.
4. Βάζεις μπρος διατροφή και γυμναστική.
5. Δεν γκρινιάζεις κ αρχίζεις να χτίζεις δυνάμεις.
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι απλά σαν μυς που δεν γυμνάστηκαν ποτέ. Μπορείς να αρχίσεις να τους χτίζεις ανα πάσα στιγμή .
Επίσης η δουλειά θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση

γενικότερα φάσεις είναι αυτά. θα σου πω κάτι που λίγο δύσκολα θα το χωνέψεις αλλά πρέπει. μόνο εσύ έχεις την ευτυχία σου στα χέρια σου. και τη ζωή σου γενικότερα. άρα τι σημαίνει αυτό; πάρε τον χρόνο σου να σαπίσεις στο σπίτι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τα πάρεις ένα-ένα. τον κάθε τομέα της ζωής σου που δε σου αρέσει, και ξεκίνα μόνος να το αλλάζεις. δε γίνονται από μόνα τους τίποτα και μην περιμένεις κανέναν να έρθει να σου τα αλλάξει. μόνο εσύ το κάνεις.

Scroll to top icon