Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αφού ήταν υποψιασμένοι γιατί δεν έβαλαν κάμερες;»- Τι υποστηρίζει η μητέρα

Πάτρα μητέρα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, τα οποία πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, η μητέρα τους δίνει τις δικές της απαντήσεις στο τι συνέβη τις τραγικές εκείνες στιγμές.

Αναφερόμενη στο θάνατο της Τζωρτζίνας υποστήριξε πως «τίποτα δεν συνέβη ξαφνικά», καθώς όπως ισχυρίστηκε, παραπονιόταν στους γιατρούς ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει πως την πονούσε η κοιλιά και η πλάτη της.

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, επανέλαβε πως το δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο  δεν ήταν μονόκλινο.

«Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα – ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια» είπε, σημειώνοντας πως η ίδια ρώτησε να υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο.

«Αφού λένε ότι ήταν υποψιασμένοι, γιατί δεν ειδοποίησαν για κάμερες;»

Την ίδια στιγμή η μητέρα, ερωτηθείσα σχετικά, είπε πως δεν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο, παρά το γεγονός, όπως υποστήριξε, υπήρξε σκέψη για κάτι τέτοιο, αφήνοντας αιχμές κατά των γιατρών.

«Βγήκε γιατρός και είπε ότι σκεφτόντουσαν να τοποθετήσουν κάμερες, αλλά έδιωξαν το παιδί στην Αθήνα και δεν ειδοποίησαν το νοσοκομείο στο οποίο θα μετέβαινε για να έχουν το νου τους. Εάν ήταν τόσο υποψιασμένοι, γιατί δεν το έκαναν; Γιατί εφόσον ήταν όλοι υποψιασμένοι, δεν κρατούσαν το παιδί στη ΜΕΘ και να πάρουν και την άδεια του Εισαγγελέα για να βάλουν κάμερες;», είπε.

Στο ερώτημα τι συνέβη στην Τζωρτζίνα και μήπως είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από το θάνατο των δύο αδερφών της, η μητέρα απάντησε πως στην αρχή της είπαν ότι ήταν ψυχολογικό. «Γι’ αυτό ήθελαν να τη διώξουν. Αλλά όταν άρχισε τους εμετούς, την κράτησαν και μετά το γύρισαν σε γαστρεντερικά, βρογχοπνευμονία και ανακοπή. Πες μου εσύ πώς τα εξηγείς αυτά;», ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια, η Τζωρτζίνα ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί, ωστόσο, ίσως της στοίχισε πολύ ο θάνατος της αδερφής της Μαλένας.

«Την Μαλένα δεν την είδε ταλαιπωρημένη, την είδε μόνο μία φορά στο «Ελπίδα». Την μπεμπούλα προσπαθήσαμε να μην την δει, αλλά ήταν πανέξυπνη και το κατάλαβε», δήλωσε.

Σχετικά με τον αν η ίδια παρακολουθείτε από ψυχίατρο απάντησε πως όταν πήγε άκουσε «εξωπραγματικά πράγματα».

«Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα εξωπραγματικά», ανέφερε.

Αναφερόμενη στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ό,τι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη ανακοπή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Τέλος, για την πορεία των ερευνών απάντησε πως περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για «να σταματήσει όλο αυτό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός - Θέρμο: Πολλές πτώσεις βράχων από τη δόνηση, αναφέρει ο δήμαρχος

Ελλάδα / Σεισμός - Θέρμο: Πολλές πτώσεις βράχων από τη δόνηση, αναφέρει ο δήμαρχος

«Ευχόμαστε να είναι ο κύριος σεισμός, διότι έχει επίκεντρο στην λίμνη Τριχωνίδα κάτω από το Θέρμο, που είχε προκαλέσει τις μεγάλες ζημιές η σεισμική δόνηση τον Απρίλιο του 2007» τόνισε
LIFO NEWSROOM
Eurostat: Πρωτιά για Ελλάδα και Ιταλία στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών το 2023

Ελλάδα / Eurostat: Πρωτιά για Ελλάδα και Ιταλία στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών το 2023

Η Μεσίνα στην Ιταλία ήταν το πιο πολυσύχναστο επιβατικό λιμάνι της Ε.Ε., με 11,3 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ ακολουθούν το Ρέτζιο ντι Καλάμπρια στην Ιταλία με 11,1 εκατομμύρια επιβάτες και ο Πειραιάς με 9,6 εκατομμύρια
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Φιλόλογος έμαθε σε μαθητές το τραγούδι «Ω έλατο» στη νοηματική

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Φιλόλογος έμαθε σε μαθητές το τραγούδι «Ω έλατο» στη νοηματική

«Μέσα από αυτή τη δράση, αναδείξαμε την ομορφιά και τη δύναμη της νοηματικής γλώσσας, δίνοντας στα παιδιά ένα ακόμη εργαλείο έκφρασης και επικοινωνίας», σημειώνει ο εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM