Πολούνιν: O Ουκρανός χορευτής με το τατουάζ Πούτιν ακύρωσε παράσταση στο Μιλάνο

O Ουκρανός χορευτής με το τατουάζ Πούτιν ακύρωσε παράσταση στο Μιλάνο Facebook Twitter
0

Ο Ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν ακύρωσε την παράστασή του στο θέατρο Ντέλι Αρτσιμπόλντι του Μιλάνου, όπου έπρεπε να εμφανιστεί στα μέσα Απριλίου με τo μπαλέτο «Ρασπούτιν».

Ο Πολούνιν επικαλέσθηκε λόγους υγείας, κάνοντας γνωστό ότι υπέστη ρήξη του αχίλλειου τένοντα.

Ο Τζανμάριο Λογκόνι, ο διευθυντής του θεάτρου Αρτσιμπόλντι, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera δήλωσε ότι «όπως πληροφορήθηκε, ο Ουκρανός χορευτής βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση» και «μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις του».

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, πολλοί υπενθύμισαν ότι ο Πολούνιν είχε κάνει τατουάζ -με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν- στο στήθος του.

Ο ειδησεογραφικός όμιλος Μπερλουσκόνι μεταδίδει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορευτής μπορεί να υπέστη ψυχολογική κατάρρευση πριν το ατύχημα στο πόδι» και υπενθυμίζει παράλληλα ότι «συνεργάτες του πασίγνωστου καλλιτέχνη, τις περασμένες ημέρες έκαναν γνωστό ότι παρακολούθησε με μεγάλο πόνο ψυχής την κατάληψη της Χερσώνας από τον ρωσικό στρατό».

Πρόκειται για την πόλη στην οποία ο Σεργκέι Πολούνιν γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα ως κλασικός χορευτής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM