Ms.Marvel: Η πρώτη μουσουλμάνα υπερηρωίδα απέκτησε τη δική της τηλεοπτική σειρά

Ms.Marvel: Η πρώτη μουσουλμάνα υπερηρωίδα, Kamala Khan, απέκτησε τη δική της σειρά Facebook Twitter
Φωτ.: Marvel/Disney+
0

Το 2013, η Marvel Comics παρουσίασε την Kamala Khan, μια Αμερικανοπακιστανή έφηβη από το New Jersey που λατρεύει την υπερηρωίδα Carol Danvers.

Μέχρι το 2014, η Kamala είχε υπεράνθρωπες ικανότητες, τη δική της σειρά κόμικ και το δικό της προσωνύμιο, Ms. Marvel, που την έκανε να γράψει ιστορία ως η πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωίδα, σε κόμικ της Marvel.

Εννέα χρόνια μετά, η Kamala γράφει ξανά ιστορία ως «Ms. Marvel», στην τελευταία σειρά της Disney Plus από τα Marvel Studios. Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ ενώ η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 8 Ιουνίου.

Η Iman Vellani κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από εκτενή αναζήτηση από τα Marvel Studios. Μαζί της και ο Saagar Shaikh ως ο μεγαλύτερος αδελφός της Aamir, οι Mohan Kapur και Zenobia Shroff ως γονείς της, Muneeba και Yusuf, και ο Matt Lintz, ως ο καλύτερός της φίλος, Bruno.

Με φόντο το «Blinding Lights» του The Weeknd, το τρέιλερ ξεκινά με την Kamala στο γραφείο του σχολικού συμβούλου, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται συννεφάκια που θυμίζουν κόμικ.

Η Kamala χαρακτηρίζεται ως η τυπική έφηβος που ονειρεύεται κάποια στιγμή να γίνει υπερηρωίδα. Κάποια στιγμή αποκτά περίεργες δυνάμεις, όπως η ικανότητα να προκαλεί «ενεργειακές εκρήξεις» και να δημιουργεί λαμπερά σκαλοπατάκια για να περπατά στον αέρα.

Στη συνέχεια του τρέιλερ φέρεται να φορά και ένα κόκκινο-μπλε κοστούμι, όπως ταιριάζει εξάλλου, σε κάθε υπερήρωα.

Η Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral του Hulu) είναι εκτελεστική παραγωγός και σεναριογράφος ενώ την πρώτη σεζόν των έξι επεισοδίων υπογράφουν η βραβευμένη με Όσκαρ, Sharmeen Obaid-Chinoy, οι Meera Menon, Adil El Arbi και Bilall Fallah.

Η Marvel αρχικά ανακοίνωσε ότι το «Ms. Marvel» θα έκανε πρεμιέρα στα τέλη του 2021, αλλά η ημερομηνία άλλαξε λόγω της πανδημίας.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM