GINGER ALE

GINGER ALE Facebook Twitter
0

To GINGER ALE συμμετέχει στη νέα δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα»!

Ο Δήμος με συμμάχους εστιατόρια, καφέ και μπαρ της πόλης , αρχίζει τη νέα του δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα», ξεκινώντας με την «Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας».

Εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10 ευρώ και στα συμβεβλημένα στο πρόγραμμα καφέ και μπαρ, καφέ 2 ευρώκαι ποτό 5 ευρώ. Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του Δήμου Αθηναίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που αποτελεί παράλληλα έναν από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης.

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή γεγονός που ενισχύει τη σημασία του, στην εποχή που διανύουμε αλλά και να ζωντανέψουν το κέντρο της πόλη. Γιατί, εκτός των άλλων ασφαλής πόλη είναι η ζωντανή πόλη.

Τη δράση συμπληρώνουν συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας κάθε Τρίτη, από 15 έως και 29 Μαΐου στις 19.30.

Γίνε μέλος στο group του Ginger Ale στο facebook https://www.facebook.com/groups/gingerale/


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ