GDaddie + more live @ Six Dogs!

GDaddie + more live @ Six Dogs! Facebook Twitter
0

Urban Sounds & Trip Hop σε μία ζωντανή μουσική διαδρομή με μερικά από τα πιο φρέσκα ελληνικά ονόματα του είδους!
Ο μουσικός παραγωγός GDaddie (aka Μιχάλης Παπουλάκος), και το μουσικό του διαστημόπλοιο, προσγειώνονται στο Gig Space του Six D.O.G.S. την Πέμπτη 21 Ιουνίου, για μια ζωντανή εμφάνιση urban αισθητικής, βασισμένης σε ένα κολάζ ήχων και ρυθμών, χωρίς αυστηρό προσανατολισμό. Λίγες μήνες πιο πριν, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Ride With Me” από την διαδικτυακή ετικέτα MemoryFormat, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τα εγχώρια ΜΜΕ ως μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, η μουσική του είναι ένα κάλεσμα σε ένα ταξίδι στη μαύρη μουσική, συνδυάζοντας την hiphop ευφορίας, τα jazz/soul περάσματα και τις heavy μπασσογραμμές.

Λίγο πιο πριν στη σκηνή του Six D.O.G.S. θα βρεθούν οι Magenta Flaws. Ξεκινώντας από την ambient αισθητική και φτάνοντας μέχρι τη δυναμική του post rock, με μία έντονη δόση πειραματισμού, ο ήχος τους είναι ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι συναισθημάτων με ακραία ξεσπάσματα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ. 
Οι Masterheatwave & The Fishbones, ένα νέο γκρουπ, θα ανοίξουν το Gig Space με τις ιδιαίτερες μουσικές τους που συνδέουν την trip hop μουσική με rock ‘n roll στοιχεία, εναλλάσσοντας διαρκώς vibes από downtempo τοπία σε ηχητικά εκρήξεις.
Οι Parrotheadz θα “προλογίσουν” τη βραδιά με ένα dj set που θα κινηθεί στα μονοπάτια της dub, του trip hop αλλά και του hip hop, ενώ δε θα λείψουν αναφορές στο funky & soul.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ