Σούπερ ήρωες και κλασικές μελωδίες στο μετρό του Χάρκοβο

Σούπερ ήρωες και μελωδίες στο μετρό του Χάρκοβο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Μπάτμαν, ο Σπάιντερμαν και το ροζ κουνέλι βρέθηκαν στο μετρό στο Χάρκοβο, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά που παραμένουν κρυμμένα στα καταφύγια.

Οι σούπερ ήρωες κατάφεραν έστω και για λίγο να κάνουν τους μικρούς Ουκρανούς, που ζουν κάτω από τον φόβο των ρωσικών βομβαρδισμών, να ξεχάσουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Να ζήσουν σαν κανονικά παιδιά.

Λίγο αργότερα, γέμισε το μετρό με μελωδίες του Ουκρανού συνθέτη Myroslav Skoryk.

Χθες ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Μουσικό Φεστιβάλ του Χάρκοβο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, το φεστιβάλ μεταφέρθηκε υπογείως και οι μουσικοί συνεχίζουν απτόητοι να απαλύνουν τον πόνο των συμπολιτών τους με μελωδίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM