ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2022 | 21:26

Έφυγες

Από το χώρο της εστίασης προσπαθώντας για κάτι καλύτερο. Το προσπάθησες πολύ τρώγοντας ξανά τα μούτρα σου,προσπαθώντας να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο από τα νιάτα και τις τότε ευκαιρίες που λόγω έλλειψης στηρίγματος δεν ευοδώθηκαν. Μετά από τόσο καιρό αναγκάζεσαι να ξαναγυρίσεις στην εστίαση που άφησες μια για πάντα(όπως νόμιζες) πίσω. Νιώθω μια τεράστια απογοήτευση για τη ζωή μου, 33 χρονών και πάλι γυρνάω στα παλιά.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ε μα ρε φιλαράκι…δεν έφαγες τα μούτρα σου όσο καιρό ήσουν στην εστίαση πού είχε και αλατοπίπερο εκεί, τραπεζάκι να καθίσεις να τα φας με την ησυχία σου και τα έφαγες αλλού;; Και τώρα με τι μούτρα γυρίζεις πίσω;; :P

Δε θα συμφωνήσω φίλε με την απογοήτευσή σου.
Οι συνθήκες κι οι καταστάσεις στην αγορά εργασίας βρίσκονται σε τρικυμία που όμοια της δεν έχει καταγραφεί τα τελευταία 40 χρόνια.
Να είσαι ευτυχής που έχεις τη δυνατότητα να διαφοροποιείς την εργασία σου και να στέκεσαι στα πόδια σου, έστω κι αν προσωρινά αυτό που προσφέρεις δε σε γεμίζει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες μελλοντικά. Εύχομαι να σταθείς πιο τυχερός.
Μη σε παίρνει από κάτω. Δεν πρέπει.

Σε καταλαβαίνω κι εσένα, η εστίαση όμως θα είναι πάντα εκεί για να μας δίνει δουλειά όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο. Πήγαινε τώρα στη σεζόν που έκλεισες αφού είναι ανάγκη και το χειμώνα σκέψου πάνω στα άλλα που θέλεις να κάνεις.

Scroll to top icon