Πάτρα: Σφραγίζεται το σπίτι Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη με δικαστική απόφαση- Στην ανακρίτρια η τσάντα της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Σφραγίζεται το σπίτι Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη με δικαστική απόφαση- Στην ανακρίτρια η τσάντα της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
0

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάτρας με αποτέλεσμα να σφραγίζεται εντός της ημέρας το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, παρουσία αστυνομίας και συμβολαιογράφου.

Το Σαββατοκύριακο κατατέθηκαν μηνύσεις από την πλευρά Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη καθώς στον χώρο μπήκαν δικηγόροι της συγγενών της σπιτονοικοκυράς χωρίς να έχει δοθεί σχετική άδεια.

Η οικογένεια έκανε λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων» από το σπίτι.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού αμέσως το προσεχές διάστημα.

Απέδωσε την δικαστική απόφαση σε δικονομικά ζητήματα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος των συνηγόρων της σπιτονοικοκυράς μετέβη στην 18η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, του θανάτου της Τζωρτζίνας, προκειμένου να παραδώσει την τσάντα της μικρής που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Απορρίπτει δε, τα περί παράνομης εισβολής στο ακίνητο.

Όπως ανέφερε σε σχετική γραπτή ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, η είσοδός τους στο ακίνητο ήταν καθ' όλα νόμιμη καθώς η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μέσω την ίδια δήλωσης ο δικηγόρος, διευκρινίζει ότι η πλευρά των συγγενών θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κατηγορουμένης αλλά και της οικογένειας Δασκαλάκη  και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η σχολική τσάντα παραδόθηκε «στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης». 

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Ελλάδα / Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Το πλοίο που θα έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να φορτώσει το κοντέϊνερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα - Το φορτίο του κοντέϊνερ έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία
LIFO NEWSROOM
Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM