ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2022 | 21:03

Απωθημένα

Κοιτάζοντας αυτή την γενιά πραγματικά αισθάνομαι τόσο άπειρη. Έφτασα 18 για να πάω σε άλλη πόλη να σπουδάσω και να μάθω το θα πει ξενύχτι γιατί μέχρι τότε η ζωή μου ήταν σπίτι και διαβάσματα έχοντας και μια αυστηρή μάνα και βλέπω όντας σε μεγάλη πόλη πως κορίτσια 12 χρόνων γυρνάνε με το αστικό δωδέκα η ώρα το βράδυ στο σπίτι , βγαίνουν έξω μέχρι αργά το βράδυ με φίλες και αγόρια η ξημεροβραδιαζονται στα πάρκα και ενώ μοιάζουν 17 είναι 12 - 13. Κοιτώντας όλα αυτά πραγματικά αισθάνομαι λες και με πέταξαν στο πηγάδι, αφού η δική μου ζωή μέχρι τα 18 ήταν μόνο σχολείο και διαβάσματα. Παρ όλο που είναι 22 πέντε χρόνια σεξουαλικά ενεργή άλλο που όλες πλέον το κάνουν απ' τα 13- 14 χωρίς να τις νοιάζει και τελειώνω σε ένα εξάμηνο την σχολή που ήταν πρώτη μου επιλογή αισθάνομαι πραγματικά τόσο άσχημα που έπρεπε να ενηλικιωθω για να αρχίζω να ζω κ να βλέπω την διασκεδαστική ανέμελη πλευρά της ζωής.
5
 
 
 
 
σχόλια

Να ζηλέψεις που δεν τα έκανες στο λύκειο να το καταλάβω, αλλά όχι να μου ζηλεύεις τα παιδάκια 12 ετών που έχουν πέσει σχεδόν ολα θύματα των social media. Είμαι 20 χρόνων και κάθε φορα που βλέπω τέτοια κορίτσια που περιγράφεις οργή με πιάνει όχι ζήλια.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, λέει το ρητό και κάτι ξέρει.
Παιδιά 12χρονών που βιάζονται να γίνουν γυναίκες, είναι παιδιά παραμελημένα, για να μην πω πεταμένα, που δεν χαίρονται την παιδικότητα τους, και τα προβλήματα αυτής της κατάστασης, που εσύ βάφτισες ανεμελιά, αλλά μόνο τέταια δεν είναι, θα φανούν σύντομα.

Να υποθέσω όσοι-ες πάτησαν ταυτίζομαι, είναι υπέρ του να κάνουν σεξ τα παιδιά από τα 12-13.

Θέλω να δω τις κόρες σας όταν τα κάνουν αυτά που περιγράφει η εξ, πως θα νιώσετε. Τότε βέβαια θα έχετε αποτύχει σαν γονείς.
Έλεος απλά.

Έχεις μεγαλώσει με λάθος πρότυπα μου φαίνεται.
Αυτά που περιγράφεις για τα 12χρονα είναι τραγικό και φταίνε οι γονείς τους.

Έχει φτάσει σε σημείο η νέα γενιά να θεωρεί ταμπού το να είσαι παρθένος-α στα 13.
Jesus, από το κακό στο χειρότερο.

Κοιτάζεις την γενιά αυτή και νιώθεις άπειρη? Τι ζήλεψες άραγε? Τα παιδάκια των 13-14χρ που κάνουν σεξ και πιστεύεις πως ζουν ανέμελα και ξέγνοιαστα? Αυτά τα παιδάκια που νομίζουν πως μεγάλωσαν και τρέχουν στα φαρμακεία και ζητούν το χάπι της επόμενης μέρας γιατί δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις πχ?? Τι ακριβώς να ζηλέψει κανείς? Αυτά είναι τα πρότυπα άραγε για ανέμελη και ξέγνοιαστή ζωή?

Scroll to top icon