Σάνα Μάριν: Αντιδράσεις για βίντεο με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να διασκεδάζει σε πάρτι

Σάνα Μάριν: Διέρρευσε βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να διασκεδάζει ξέφρενα- Αντιδράσεις Facebook Twitter
Φωτ.; Twitter
0

Αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει στην Φινλανδία η διαρροή ενός βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της χώρας να διασκεδάζει σε πάρτι.

Στα social media κυκλοφορούν βίντεο στα οποία η πρωθυπουργός  Σάνα Μάριν χορεύει και τραγουδά με άλλες διάσημες προσωπικότητες της Φινλανδίας. Επικριτές της επιμένουν πως η εικόνα δεν συνάδει με το προφίλ μιας πρωθυπουργού, ενώ άλλοι την υποστηρίζουν. 

Στα βίντεο, η Μάριν και φίλοι της τραγουδούν, αγκαλιάζονται και χορεύουν μαζί, υπό τους ήχους των διάσημων στη χώρα Petri Nygård και Antti Tuisku.  Μεταξύ των παρευρισκομένων η καλλιτέχνιδα Alma και την αδερφή της Anna, η φωτογράφος και influencer Janita Autio, η παρουσιάστρια Tinni Wikström, η ραδιοφωνική παραγωγός Karoliina Tuominen, ο στυλίστας Vesa Silver και ο βουλευτής Ilmari Nurminen.

Τα βίντεο δημοσίευσε η Iltalehti και στη συνέχεια έγιναν viral στα social media.

Τα βίντεο σύμφωνα με τις πληροφορίες δημοσιεύτηκαν σε Instastories ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε γυρίστηκαν. Όπως φαίνεται όμως είναι σε διαμέρισμα.

Διεθνή Μέσα έχουν σχολιάσει κατά καιρούς την 36χρονη Μάριν, την νεότερη πρωθυπουργό, ως την πιο «κουλ ηγέτη» ωστόσο έχει δεχθεί στο παρελθόν επικρίσεις για το ότι ξοδεύει πολύ χρόνο σε φεστιβάλ και κλαμπ.

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου» της επιτέθηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος αθλητικού τοκ σόου, Aleksi Valavuori.

Αρκετοί πάντως είναι και εκείνοι που έγραψαν πως «όταν δουλεύεις σκληρά δικαιούσαι και να διασκεδάσεις.»

Με πληροφορίες του iltalehti.fi

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM