ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2022 | 21:47

Αυτό τώρα το λένε διακοπές...

Πρώτο καλοκαίρι μαζί,οι πρώτες μας διακοπές,και με πολλή προσπάθεια να πάρουμε μαζί την άδεια μας.Από την Κυριακή που ήρθαμε,πότε φυσάει μανιασμένα και πότε βρέχει όποτε του καπνίσει του καιρού,και έχουμε καταφέρει να κάνουμε μόνο 2 φορές μπάνιο στη θάλασσα.Τις περισσότερες ώρες είμαστε κλεισμένοι στο δωμάτιο,κάνουμε σέξ,παίζουμε τάβλι,και τρώμε ή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιο.Εμένα τα νεύρα μου σε άλλο γαλαξία,και το αγόρι μου πιό ψύχραιμος ώς συνήθως,μου λέει να το δώ θετικά και κάθε εμπόδιο για καλό.Ακόμα και όταν τον κερδίζω στο τάβλι(συμβαίνει 7 στις 10)ακόμα και τότε μου λέει ότι όποιος χάνει στο παιχνίδι κερδίζει στην αγάπη,και γίνεται το έλα να δείς μεταξύ μας,με την καλή έννοια βέβαια! Η ειρωνεία είναι ότι τη Δευτέρα που θα γυρίσουμε,ο καιρός θα φτιάξει.Θα γυρίσω με 2-3 κιλά παραπάνω,χορτασμένη από τάβλι και το "άλλο",και με το ίδιο άσπρο χρώμα στο δέρμα όπως έφυγα.Το κυριότερο απ'όλα είναι ότι δέν ήρθα όσο ήθελα σε επαφή με την μεγαλύτερη αδυναμία μου,τη θάλασσα.Δέν πειράζει.Του χρόνου,και υγεία να έχουμε! Είμαι να σκάσω όμως.
8
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ λέω ότι και όλες τις μέρες θύελλα να είχε κι εσείς να έπρεπε να μένετε κάθε μέρα μέσα με junk food, τάβλι και σεξ, πιστεύω ότι μια χαρά θα γούσταρες αν δεν δεν είχες στη μέση την ιδανική εικόνα για το πώς "θα έπρεπε να δείχνουν" οι καλοκαιρινές διακοπές. Κι επίσης, πολύ σημαντικό κι αυτό, αντί να σκοτωθείτε μεταξύ σας λόγω χαλασμένης διάθεσης απ' την κακοκαιρία, δες που μια χαρά περάσατε το χρόνο σας μαζί. Να το ξέρεις, οι πρώτες διακοπές ενός ζευγαριού λένε πολλά για το πώς θα είναι μια καθημερινότητα μεταξύ τους αργότερα. Μπορεί να μην έχετε τη ρουτίνα και τις δουλειές του σπιτιού όπως στη συμβίωση, όμως περνάτε περισσότερο χρόνο απ' ότι όταν απλά βγαίνετε κι επιπλέον, μπορεί να τύχουν διάφορα απροσδόκητα, απ' όπου φαίνεται το πώς αντιδρά ο καθένας σας σε μια κρίσιμη στιγμή. Αν ο δικός σου ήταν τίποτα υστερικός ή οξύθυμος, σκέψου ότι θα είχατε δράματα μεταξύ σας με το παραμικρό, έχοντας και οι δύο χαλασμένη διάθεση κιόλας. Αντίθετα, αν ήσουν με τίποτα μαμούχαλο, τότε ο άλλος θα ήταν μες στη μελαγχολία μην έχοντας όρεξη για τίποτα, οπότε εσύ θα έπρεπε να του κάνεις το διασκεδαστή με την κουδουνίστρα, κάτι που θα επίσης θα σε κούραζε. Εγώ απ' τα γραφόμενά σου εισπράττω μια κρυφή χαρά ότι παρά τις "ντεμί" διακοπές σας, εσύ ένιωσες μια χαρά γυναίκα, γιατί ο δικός σου σε καθησύχασε, βρήκε κάτι να κάνετε όσο ήσαστε μέσα και σου έδωσε να καταλάβεις πόσο ποθητή είσαι σεξουαλικά για εκείνον. Καλή ώρα, ήταν πριν δυο μήνες που μου ήρθε μία κυρία δακρυσμένη κι απεγνωσμένη: πήγε με το σύντροφό της πρώτες διακοπές σε εκπληκτικό παραθαλάσσιο μέρος, ο ήλιος έκαιγε όλες τις δέκα μέρες, αλλά ουσιαστικά ήταν μόνη της στις διακοπές αυτές, γιατί ο άλλος ήταν όλη την ώρα με το κινητό και το laptop του στο χέρι για θέματα δουλειάς (όπως της έλεγε εκείνης, τουλάχιστον), ενώ για σεξ δεν έβρισκε χρόνο ή ενέργεια ή προφασιζόταν πονοκέφαλο (ναι, ναι, ο άνδρας και όχι η γυναίκα, όπως πολλές φορές ακούμε στα στερεότυπα και στ' ανέκδοτα για τη δήθεν τάση των γυναικών ν' αποφεύγουν το σεξ). Και στο τέλος κιόλας πάνω στα νεύρα του της πέταξε κάτι αρκετά δυσάρεστο στην κουβέντα, που την έφερε στο αμήν ώστε να ζητήσει τη βοήθειά μου (κι ενδεχομένως και τη στήριξή μου στο να πάρει την απόφαση να χωρίσει). Τι μου λες τώρα... Τουλάχιστον εσείς οι δυο ήσαστε μαζί στην ουσία, ακόμα κι υπό αντικειμενικά δυσάρεστες συνθήκες στις διακοπές σας, μη φοβάστε τίποτα. Να είστε καλά κι αγαπημένοι, να ξανακάνετε διακοπές με πολύ ευνοϊκότερο καιρό.

Γιατί αν δεν έχουμε προβλήματα πρέπει να τα εφεύρουμε...
Ταβλι; αυτά είναι για τους γέρους, καφενειακης μορφής διασκέδαση...έλα χριστέ και Παναγία, και μετά σου φταει ο καιρός.

Δε μπορω να φανταστω διακοπες με τάβλι. Μπλιαχ.

Κλεισμενη μεσα και ολο σεξ, χμ το ασπρο δερμα θα ηταν το τελευταιο που θα με ανησυχουσε..

Να απολαύσεις απλά τις στιγμές διότι πρώτον δεν είναι πάντα δεδομένες και δεύτερον αυτές είναι που μετράνε στην τελική. Άλλοι βλέπουν την θάλασσα μόνο σε φωτογραφία. Επίσης, το ότι μπορείς και μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές με τον άνθρωπο σου δεν είναι λίγο.

Αυτά είναι προβλήματα!! Αστειεύομαι προφανώς! Κοίτα να χαρείς τον έρωτά σου και άσε τις γκρίνιες επειδή δε. Πήρες χρώμα και δεν έκανες όσα μπάνια ήθελες! Ξέρεις πόσοι ήθελαν να πάνε διακοπές φέτος και εδώ και χρόνια και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα; Άσε τα σκασιματα και βρες τρόπους να περνάς καλά ακόμα και με την κακοκαιρία!

Θες να αλλάξουμε θέσεις; Από θάλασσα χόρτασα φέτος, από αγάπη 7 στις 10 χάνω.
Τώρα σοβαρά εκτός από το να μοιραστείς ακόμα και ανώνυμα το πόσο τέλεια περνάς και το πόσο σεξ κάνεις, έχει κάποιο νόημα όλο αυτό;

Scroll to top icon