Μια ιστορία σάς περιμένει να τη ζήσετε στα Brown Hotels
Το Isla Brown Corinthia, αποτελεί το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels, μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους.

Μια ιστορία σάς περιμένει να τη ζήσετε στα Brown Hotels

Από την Ομόνοια έως τον Σαρωνικό και τον Ευβοϊκό Κόλπο, τα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας Brown Hotels πρωταγωνιστούν και μεταμορφώνουν τη φιλοξενία σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

ADVERTORIAL

 

Για όσους οι διακοπές αποτελούν μια ολόκληρη εμπειρία, ένα είναι σίγουρο: ο προορισμός έχει σημασία. Όταν, λοιπόν, μιλάμε για εμπειρίες, τότε δεν έχει σημασία αν είσαι στην πόλη ή εκτός. Απλώς να είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή – κι αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς δίπλα σου ή μερικές ώρες μακριά, με θέα τη θάλασσα. Από την Ομόνοια έως τον Σαρωνικό και τον Ευβοϊκό Κόλπο, λοιπόν, τα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας Brown Hotels πρωταγωνιστούν, με μότο το «Amazing stories waiting to happen». Τόσο τα city hotels, όσο και τα resorts της Brown Hotels στους Αγίους Θεοδώρους, την Ερέτρια και τη Χαλκίδα, περιμένουν να «φιλοξενήσουν» μερικές από τις πιο ξεχωριστές ιστορίες. 

 

Αν, λοιπόν, σχεδιάζετε τώρα τις πρώτες σας φθινοπωρινές εξορμήσεις, οι επιλογές στα resorts της Brown είναι πολλές και συνδυάζουν όλα όσα μπορεί να θελήσει κανείς από τις διακοπές του. Το Isla Brown Corinthia, αποτελεί το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels, μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους. Εκεί που συνδέεται η πολυτέλεια με την αρχιτεκτονική, τη θάλασσα και την παράδοση, θα ανακαλύψετε όλα όσα θέλετε για premium διακοπές, είτε είστε ζευγάρι, είτε οικογένεια – από σύγχρονη γαστρονομία, bar, spa και θαλάσσια σπορ με την επιμέλεια της ομάδας της Blue Stories ή χαλαρές στιγμές στις πισίνες. Για όσους θέλουν να ζήσουν περιπέτειες, αλλά και να ξεκουραστούν, το Brown Beach Eretria τα έχει όλα. Το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της Brown Hotels στον Ευβοϊκό Κόλπο, θα σας προσφέρει και ξεχωριστές στιγμές στην πριβέ του παραλία όσο τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν στο ειδικά σχεδιασμένο πάρκο ή θα κάνουν water sports με την ομάδα της Blue Stories.

 

Το κοινό τους στοιχείο είναι το ότι προσφέρουν μια εμπειρία διαμονής διαφορετική από τα συνηθισμένα αλλά και το ιδανικό σκηνικό τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση, με εντυπωσιακά rooftops με τζακούζι, pool, spa, talk of the town parties, υπέροχη θέα και το καλύτερο πρωινό της πόλης.

 

Αν, βέβαια, έχετε αγάπη για την κυκλαδίτικη αισθητική, μπορείτε να τη βρείτε πολύ πιο κοντά σας απ’ όσο περιμένατε. Μιλάμε για το Brown Beach Chalkida, το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Μηνά, μόλις μία ώρα από την Αθήνα, και σας «μεταφέρει» σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Η αμμώδης παραλία, η μεγάλη πισίνα, το poolbar, τα γήπεδα τένις και οι χώροι για μασάζ συμπληρώνουν την ιδανική καλοκαιρινή εμπειρία. 

 

Φυσικά, μη ξεχνάμε τις διακοπές στην πόλη, που έχουν κι αυτές τη δική τους χάρη. Θέλετε να κάνετε μια σύντομη εξόρμηση στην Αθήνα; Πρόκειται για κάποιο σύντομο business trip; Όποια κι αν είναι η περίπτωση, τα city hotels της Brown έχουν κάτι για όλους. Αξίζει, λοιπόν, να ανακαλύψετε ένα από τα 5 μοναδικά ξενοδοχεία urban αισθητικής στο κέντρο της, καθένα με τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα: το Brown Acropol με θέα την Ακρόπολη, το Villa Brown Ermou στη γραφική Πλάκα, το Kubic House για όσους ταξιδεύουν για δουλειά, το Lighthouse Athens για όσους θέλουν να βιώσουν την αθηναϊκή διασκέδαση, το Dave Red Athens για συνδυασμό urban εξορμήσεων και λαχταριστών signature burgers, αλλά και την πρόσφατη προσθήκη, λίγη ώρα μακριά από την Αθήνα, το DAVE by the beach Loutraki, για χαλάρωση με υπέροχη θέα. Το κοινό τους στοιχείο είναι το ότι προσφέρουν μια εμπειρία διαμονής διαφορετική από τα συνηθισμένα αλλά και το ιδανικό σκηνικό τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση, με εντυπωσιακά rooftops με τζακούζι, pool, spa, talk of the town parties, υπέροχη θέα και το καλύτερο πρωινό της πόλης. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε εκπληκτική ιστορία είναι εκεί, έτοιμη να συμβεί.

 

Ανακαλύψτε όλα τα ξενοδοχεία της Brown στο www.brownhotels.com και κάντε κράτηση με όφελος έως 20%.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon