Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν

Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν

Βαρέθηκες τα... ξεμαλλιάσματα των ριάλιτι και τη 'fashion police' τρέλα της μικρής οθόνης; Αν πιστεύεις πως η μόνη σου ελπίδα για λίγη ποιότητα στην τηλεόραση είναι η επιλογή της συνδρομητικής, κάνεις λάθος.

Βαρέθηκες τα... ξεμαλλιάσματα των ριάλιτι και τη 'fashion police' τρέλα της μικρής οθόνης; Αν πιστεύεις πως η μόνη σου ελπίδα για λίγη ποιότητα στην τηλεόραση είναι η επιλογή της συνδρομητικής, κάνεις λάθος. Γιατί φέτος υπάρχει μια συναρπαστική προσθήκη στην ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση και έρχεται από το Βορρά. Το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Μακεδονία TV που θα σε κάνει να πεις 'όχι' στη βραδινή έξοδο!

 

Κάνε ένα διάλειμμα από τα μεγάλα κανάλια και καλωσόρισε στην καθημερινότητά σου το νέο, γεμάτο λατρεμένες σειρές πρόγραμμα του Μακεδονία TV. Και όχι, δεν μιλάμε για σειρές που αγαπήσαμε δεκαετίες πριν αλλά για σύγχρονες παραγωγές, εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που μετρούν εκατομμύρια πιστών θαυμαστών ανά τον κόσμο. Τώρα το FOMO είναι φαινόμενο που θα συμβεί μόνο αν αποφασίσεις να... βγεις και όχι το αντίστροφο! 

 

Πώς να βγεις αν πρόκειται να χάσεις τα νέα επεισόδια Suits; Η δικαστική σειρά είναι φυσικά υπεράνω συστάσεων αφού εκεί πρωτογνωρίσαμε τη Δούκισσα του Sussex Meghan Markle και αυτή τη στιγμή ο 4ος της κύκλος προβάλλεται στο Μακεδονία TV! Ο δικηγόρος Ηarvey Specter και ο... παράνομος βοηθός του μπλέκουν σε περιπέτειες σε μια σειρά που από επεισόδιο σε επεισόδιο αλλάζει: είναι τελικά δικαστική, δράσης, ρομαντική ή κωμωδία; Εσύ θα αποφανθείς!

 

Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν
Suits

 

Να σου συστήσουμε τώρα τη νέα λατρεία μας, τη δραματική σειρά Chicago Fire που ακολουθεί τους πυροσβέστες και τους νοσοκόμους των Πρώτων Βοηθειών που εργάζονται στο Firehouse 51 του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο, της ομάδας 3 και του ασθενοφόρου 61, καθώς διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες στην αστική ζούγκλα του Σικάγο. Από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο η, γεμάτη σασπένς αλλά και συγκίνηση σειρά, σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης ενώ η συνέχεια θα είναι όλο και πιο συναρπαστική!

 

Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν
Chicago Fire

 

Από το νέο πρόγραμμα του Μακεδονία TV δεν λείπει και η αστυνομική σειρά Shades Of Blue με την εντυπωσιακή Jennifer Lopez σε ένα ρόλο που δεν πρέπει να χάσεις! Τι συμβαίνει όταν μία ανύπαντρη μητέρα και αστυνομικός του Μπρούκλιν καλείται να γίνει πληροφοριοδότης για το FBI ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη και με την καχυποψία των συναδέλφων της;

 

Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν
Shades of Blue

 

Αν ωστόσο φέτος έχεις σκοπό να δεις μονάχα μία σειρά τότε αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από το πολυβραβευμένο και γεμάτο ανατροπές The Blacklist! Ένας από τους πιο περιζήτητους κακοποιούς στο πλανήτη ο πρώην κυβερνητικός πράκτορας Raymond ''Red'' Reddington συνεργάζεται ξανά με το FBI προκειμένου να τους βοηθήσει να συλλάβουν τον διαβόητο τρομοκράτη Ranko Zamani, με τον όρο ότι θα συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοφερμένη πράκτορα, Elizabeth ''Liz'' Keen. Θα τη διδάξει πώς να σκέφτεται σαν εγκληματίας και να ενεργεί σαν να είναι ένας από αυτούς... αλλά γιατί; Και μήπως τελικά ο Red έχει τη δική του μαύρη λίστα; 

 

Ο πιο αναπάντεχος τρόπος να απολαύσεις ποιοτική ψυχαγωγική τηλεόραση αυτή τη σεζόν
The Black List

 

Διψάς να ανακαλύψεις τη συνέχεια; Συντονίσου στο Μακεδονία TV κάθε μέρα, από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, και απόλαυσε back to back επεισόδια βραβευμένων ξένων σειρών που σαρώνουν στις παγκόσμιες συνδρομητικές πλατφόρμες!

 

Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή. Ακόμα περισσότερες σειρές έρχονται στο Μακεδονία TV και εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την τηλεοπτική μας εμπειρία! Η πολυβραβευμένη σειρά της Shonda Rhymes, Scandal, που ανέδειξε την πρωταγωνίστρια Kerry Washington σε είδωλο μόδας και υποκριτικής έρχεται αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και να ανοίξει ένα παράθυρο στο Λευκό Οίκο μέσα από το Μακεδονία TV. Η σειρά ακολουθεί την over the top ζωή της Olivia Pope που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία του ίματζ της 'ελίτ του έθνους', κρατώντας τα μυστικά τους μακριά από τη δημοσιότητα. Που θα φτάσει για να καλύψει τα δραματικά τους σκάνδαλα;

 

Στον αντίποδα της 'μεγάλης ζωής' αλλά εξίσου συναρπαστικό, βρίσκεται το λατρεμένο Sons of Anarchy με τον εκρηκτικό Charlie Hunnam στο ρόλο του Jax. Οι Sons of Anarchy είναι ένα club μοτοσυκλετιστών με νόμιμες αλλά και εκτός νόμου δραστηριότητες... Όλα ξεκινούν όταν ο βίαιος αρχηγός τους και παλαιών αρχών Clay, έρχεται σε κόντρα με τον θετό του γιο Jax βασιζόμενος στο ημερολόγιο του νεκρού του βιολογικού πατέρα.

 

Ρομαντικoί, θριλερομανείς ή απλώς ξενύχτηδες; Όποια κι αν είναι τα τηλεοπτικά σου γούστα, το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Μακεδονία TV θα σε κερδίσει!

Εσύ, θα προτιμήσεις να... βγεις;

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon