Κίλιαν Εμπαπέ: Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με την εθνική Γαλλίας -Νίκησε την ομοσπονδία στη διαμάχη για τα δικαιώματα προβολής

Ο Κίλιαν Εμπαπέ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Τη μάχη με την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) σχετικά με τα δικαιώματα προβολής που σχετίζονται με την εθνική Γαλλίας κέρδισε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε αναθεώρηση της συμφωνίας σχετικά με τα δικαιώματα προβολής διεθνών ποδοσφαιριστών, βάζοντας προσωρινά τέλος στη διαμάχη με τον Εμπαπέ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αρνείτο να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τις εθνικής Γαλλίας, που σχετίζονται με εμπορικές συμφωνίες, καθώς θέλει να επωφελείται και ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε φωτογράφιση με την εθνικής Γαλλίας.

«Ο Εμπαπέ αποφάσισε να μην συμμετέχει σε φωτογράφιση», ανέφερε δελτίο Τύπου που δόθηκε στο γαλλικό πρακτορείο και πρόσθετε: «Αυτός και οι εκπρόσωποί του λυπούνται που δεν επετεύχθη συμφωνία, όπως ζητήθηκε, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ο Εμπαπέ ξεπέρασε σε έσοδα, Κριστιάνο και Μέσι

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας που δημοσίευσε η εξειδικευμένη -στην οικονομία του αθλητισμού- ιστοσελίδα «Sportico», με 125 εκατομμύρια δολάρια αναμενόμενα συνολικά έσοδα. Από αυτά, 105 εκατομμύρια αφορούν το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας και τα υπόλοιπα 20 εκατ. δολάρια προέρχονται από χορηγίες με εταιρείες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι Nike, Hublot, Electronic Arts, Dior, Oakley και Sorare.

Πίσω του, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με 113 εκατομμύρια δολάρια (53 από το συμβόλαιο και 60 από χορηγίες), ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, με 110 εκατομμύρια δολάρια (62 από το συμβόλαιο και 48 από χορηγίες).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM