Κολωνός: Από πέρυσι το καλοκαίρι οι συστηματικοί βιασμοί της 12χρονης - Το κινητό του θύματος και ο «πελάτης»

Κολωνός: Από πέρυσι το καλοκαίρι οι συστηματικοί βιασμοί της 12χρονης - Το κινητό του θύματος και ο «πελάτης» Facebook Twitter
0

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόουλου στο MEGA, οι βιασμοί του 12χρονου κοριτσιού ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα, με βάση τις περιγραφές του ίδιου του κοριτσιού, το παιδί φέρεται να έχει συνευρεθεί από πέρυσι το καλοκαίρι με 15-16 άτομα. Επιχειρείται τώρα να ταυτοποιηθούν αυτά τα άτομα τόσο από τα τις τηλεφωνικές κλήσεις όσο και τις συζητήσεις στο chat room στο σάιτ ενηλίκων. 

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο στόχαστρο της Αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 16 άτομα που η μικρή έχει αναγνωρίσει - μέσω της διαδικασίας επίδειξης φωτογραφιών, που βρέθηκαν στο κινητό του δράστη και το οποίο σαρώνουν οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Στη δικογραφία χιλίων σελίδων φέρεται να υπάρχει πολύτιμο υλικό που έχει αντληθεί και από το κινητό της 12χρονης

Ήδη, έχει συλληφθεί ο 42χρονος τον οποίο, όπως προκύπτει από την πρώτη εξέταση του κινητού του 53χρονου, ο ίδιος είχε καταχωρίσει στις επαφές του τόσο με τη φωτογραφία του όσο και με τον χαρακτηρισμό «ο πελάτης»

Φωτογραφιζόταν με αστυνομικούς

Εκτός από τις φωτογραφίες με πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα που έχει αναρτήσει στα social media ο 53χρονος, υπάρχει και μια φωτογραφία με διοικητή αστυνομικού τμήματος. 

Όπως αποκαλύπτεται, ο 53χρονος επισκεπτόταν συχνά αστυνομικά τμήματα, διατηρώντας καλές σχέσεις με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας και κάνοντας δωρεές.

Απόπειρα δωροδοκίας καταγγέλλει η γιαγιά

Η γιαγιά του κοριτσιού, έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο.

»Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.

»Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου ΄πάρε την αστυνομία’ και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Ο κατηγορούμενος κρατείται στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, υπό το φόβο πιθανών επιθέσεων από συγκρατούμενούς του, λόγω της φύσης του αδικήματος. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτής στον προαστιακό πιάστηκε να παίρνει χρήματα από επιβάτες - Τι λέει η Hellenic Train

Ελλάδα / Ελεγκτής στον προαστιακό πιάστηκε να παίρνει χρήματα από επιβάτες - Τι λέει η Hellenic Train

Η Hellenic Train, με επίσημη ανακοίνωσή της, χαρακτήρισε το περιστατικό «ανεπίτρεπτο» και ανέφερε πως ο ελεγκτής τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ ξεκίνησε η πειθαρχική διαδικασία
LIFO NEWSROOM
Γονικός έλεγχος σε κινητά: Έτοιμη η πλατφόρμα - Πώς θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες και λέξεις κλειδιά

Ελλάδα / Γονικός έλεγχος σε κινητά: Έτοιμη η πλατφόρμα - Πώς θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες και λέξεις κλειδιά

Στόχος να βοηθηθούν οι γονείς να έχουν καλύτερο έλεγχο του κινητού των παιδιών, όπως πόσες ώρες το χρησιμοποιούν, τι περιεχόμενο βλέπουν, αλλά και τι πρέπει να βλέπουν
LIFO NEWSROOM