ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2022 | 14:54

Θα ήθελα τη βοήθεια σας

Με ένα παιδί (32 εκείνος, 29 εγώ) βγαινουμε εδώ και περίπου 2 μήνες. Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε μαζί αλλά γενικά λειτουργούμε σαν ζευγάρι…μου λέει που βρίσκεται με ποιους, πως πήγε η μέρα του στη δουλειά, συζητάμε διαφορά κτλ…το θέμα είναι ότι εγώ προσεχώς έχω γενέθλια και σίγουρα θα μαζέψω περίπου 7-10 άτομα-φίλους-φιλες στο σπίτι. Τι είναι ευγενικό να κάνω; Να τον καλέσω η όχι; Εξάλλου δεν έχουμε πει ξεκάθαρα αν ημαστε μαζί η όχι! Δεν θα ήθελα να το πάρει καπως ότι προσπαθώ να τον «τυλίξω» αν γνωρίσει την παρεα μου γιατί δεν υφίσταται. Από την άλλη δεν μου πάει να μην τον καλέσω. Μου φαίνεται αγένεια και αν, αντίστοιχα, μου το έκανε εκείνος σίγουρα θα με πείραζε…κάθε άποψη ευπρόσδεκτη. Δεν ξέρω πως να συμπεριφέρθω.Ευχαριστώ!
8
 
 
 
 
σχόλια

Είδαμε προκοπή και εμείς που το ξεκαθαρίζουμε εξ'αρχής, τι να σου πω; Σε κάθε περίπτωση, και μόνο ότι ρωτάς μου βγάζει ένα περίεργο vibe σα να μην τον θες μες στα "πόδια" σου στα γενέθλια σου με την πρόφαση ότι θα πιστέψει ότι θες να τον "τυλίξεις".
Η γνώμη μου είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις. Αν δεν τον καλέσεις πάντως που θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να μάθεις τι ακριβώς έχετε, καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί σύντομα για να ξέρεις και εσύ πως να συμπεειφερθείς.

Μπορείς απλά να τους στείλεις ότι «την τάδε μέρα έχω γενέθλια και θα Μαζευτούμε στο σπίτι με φίλους. Αν θελεις και μπορείς θα χαιρόμουν να ρθεις!»
Έτσι δεν τον αποκλείεις απο τα γενέθλια και από τον κύκλο σου αλλά και ούτε τον πιέζεις.

Συμφωνώ, η πιο σωστή προσέγγιση. Σιγά μωρέ που πας να τον "τυλίξεις" επειδή θα τον γνωρίσεις στους φίλους σου. Δεν τον συστήνεις "από εδώ ο Χ, μέλλων σύζυγός μου και πατέρας των παιδιών μου και, παιδιά, είστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο μας το Νοέμβριο, τα κανόνισα όλα εγώ!" Θα πεις μ' ένα χαμόγελο "από εδώ ο Χ." Αν οι φίλοι σου διαθέτουν τακτ και δεν κατέβηκαν από τα δέντρα χθες, θα καταλάβουν, χωρίς να ρωτάνε πράγματα όπως αν έχετε κοιμηθεί μαζί τα δυο σας. Θα έχετε άνετη ατμόσφαιρα, κι έτσι εσύ θα του δείξεις ότι τον θεωρείς αρκετά σημαντικό ώστε να τον έχεις στα γενέθλιά σου κοντά σου. Αν προφασιστεί εκείνος κάτι και δεν έρθει, τότε μάλλον για εκείνον δεν θα είναι σημαντικό, μα τουλάχιστον θα δεις και τι έχετε.

Η εξομολόγηση μου βγάζει μια περίεργη ανασφάλεια από μέρους σου. Φαίνεται σαν να μην είσαι σίγουρη αν τον θέλεις αρκετά ώστε να τον παρουσιάσεις ως το αγόρι σου στο πάρτυ.
2 μήνες είναι μια χαρά αν επιθυμείς τον άλλον και αν φυσικά το να ολοκληρώσετε δεν έχει μπει στο 5ετες. Το λέω γιατί έχω δει και περίεργες περιπτώσεις.
Αν τα παραπάνω ισχύουν, δεν βλέπω λόγο να μην τον καλέσεις.

Να βγειτε μαζι με φιλους πιο πριν για να δεις και κεινος πως θα σε συστησει. Γνωμη μου ειναι να τον καλεσεις οπως κι αν "βρισκεστε".

Scroll to top icon