Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θόλωσα, το πήρα και του το έριξα -Δεν ήταν βιτριόλι», λέει η 38χρονη

38χρονη καυστικό υγρό Facebook Twitter
Φωτ: cretapost
0

Τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star.

Όπως είπε προς το παρόν κρύβεται και αναμένεται να παρουσιαστεί στην αστυνομία, αύριο, ώστε να παραδοθεί.

Σε δηλώσεις της στο Star, η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε το καυστικό υγρό μαζί της, καθώς ο σύζυγός της την απειλούσε. Όπως ισχυρίστηκε, δεν ήταν βιτριόλι.

«Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί. Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα. Μια μικρή ποσότητα είχα μαζί μου. Δεν ήταν βιτριόλι», δήλωσε.

«Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου», πρόσθεσε.

Η 38χρονη ξεκαθάρισε ότι δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει.

«Πραγματικά δεν πήγα εκεί με πρόθεση να τον βλάψω. Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές. Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο», τόνισε.

«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ», επισήμανε η 38χρονη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM