Η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο με τζαμπατζήδες οπαδούς- «Κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι θα βανδαλίζει ατιμώρητος»

Η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο με τζαμπατζήδες οπαδούς- «Κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι θα βανδαλίζει ατιμώρητος» Facebook Twitter
0

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με οπαδούς της, που προσπαθούν να μπουν στο Opap Arena χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και προειδοποίησε ότι υπάρχει τρόπος να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ομάδα. 

Στο βίντεο, που είναι επεξεργασμένο από την ΠΑΕ, φαίνονται οπαδοί που ανοίγουν τα τουρνικέ, προκειμένου να μπουν στο γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. 

«Δυστυχώς ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα», ανέφερε η ΠΑΕ σε ανάρτηση στα social media. 

Ο σύλλογος κάλεσε «για τελευταία φορά» αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο «σπίτι» της ομάδας και προειδοποίησε ότι κάνει «πολύ μεγάλο λάθος» όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βανζαλίζει, ατιμώρητος. 

«Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση. 

«Ο τρόπος για να απομονωθούν και να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ΑΕΚ και την περιουσία του λαού της, υπάρχει», προειδοποίησε η ΠΑΕ και ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ». 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM