ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2022 | 20:43

...

Νιώθω οργή και θλίψη με την οικογένειά μου. Συνεχώς μια σύγκριση πάνω από το κεφάλι μου από την μέρα που γεννήθηκα.. "Δεν είσαι σε αυτόν, δεν είσαι σαν αυτή", "Γιατί είσαι συνέχεια με νεύρα πας καλά;" " Γιατί να πας σε ψυχολόγο εμείς σου είμαστε περιττοί;" "Γιατί δεν μπορείς να είσαι λειτουργική οι άλλοι πως μπορούν;", "Συνέχεια γκρινιάζεις κάνεις σαν κακομαθημένο".. ειλικρινά έχω ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ! Νιώθω ότι ο επόμενος που θα το κάνει θα φάει μπουνιά στην μούρη. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να με νοιάζει, πως αυτό δηλώνει περισσότερο ότι αυτοί έχουν το πρόβλημα αλλά φτάνει πια!!! Κάνεις δεν μπορεί να με νιώσει! Μου έχουν πατήσει κάτω την αυτοπεποίθηση. Με κάνουν σκουπίδι σε μόνιμη βάση! Θέλω να τους πετάξω από την ζωή μου και πρώτη πρώτη την μανα μου. Η θα είμαι όπως θέλουν αυτοί η δεν με δέχονται..
2
 
 
 
 
σχόλια

Σε καταλαβαίνω. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που και το Burj Khalifa να έλεγα ότι κατασκεύασα, θα λάμβανα ως απάντηση ότι ο Πύργος του Άιφελ είναι πιο γουστόζικος και δε βρίσκεται και στην άλλη άκρη της γης που βρήκα να ρίξω 830 μέτρα κτίριο.
Το αποτέλεσμα; Ακόμα και σήμερα όταν ακούω καλή κουβέντα από κάποι@, είτε πιστεύω ότι δεν την εννοεί και με δουλεύει, είτε την προσπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες.
Η λύση; Ψυχολόγος γιατί είναι όντως περιττοί, δεν είναι ιδέα σου δηλαδή. Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις επίσης, σου συνιστώ να εγκαταλείψεις την οικογενειακή στέγη και να μείνεις μόνη μήπως και καταφέρεις έστω και έτσι να περιορίσεις τη "ζημιά" που σου προκαλούν. Θα φτιάξουν και αρκετά οι σχέσεις σας τότε, αφού θα τηρηθεί το γνωστό "από μακριά και αγαπημένοι".
Τέλος, επειδή λογικά είσαι μικρή σε ηλικία να προσέξεις ιδιαιτέρως και στην προσωπική σου ζωή για τυχόν παρόμοιες συμπεριφορές. Αν δεν το δουλέψεις με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, είναι σύνηθες στη μετέπειτα ζωή σου να προσελκύεις συντρόφους με συμπεριφορές που προσομοιάζουν σ'αυτές των γονέων σου.

Scroll to top icon