Μόσχα: Μάταιες οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, ο πόλεμος συνεχίζεται

Μόσχα: Μάταιες οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, ο πόλεμος συνεχίζεται Facebook Twitter
0

Το Κρεμλίνο διεμήνυσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία είναι πλέον μάταιες και ότι η «ειδική επιχείρηση», όπως αποκαλεί την εισβολή η Ρωσία, πρέπει να συνεχιστεί.

«Όσον αφορά τις προοπτικές οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης, δεν τις βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για αυτό. Οι στόχοι της "ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης" πρέπει να επιτευχθούν. Η Ρωσική Ομοσπονδία πρέπει να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί», δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για 286η ημέρα.

ΗΠΑ

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στη σύνοδο κορυφής του CEO της Wall Street Journal WSJ είπε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστηρίζουν την επιστροφή στην Ουκρανία των εδαφών που κατέλαβε η Ρωσία μετά τις 24 Φεβρουαρίου .

«Είμαστε επικεντρωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία έχει στα χέρια της ό,τι χρειάζεται για αυτοάμυνα, ό,τι χρειάζεται για να αποκρούσει τη ρωσική επιθετικότητα, να επιστρέψει το έδαφος που έχει καταληφθεί από τις 24 Φεβρουαρίου,. Για να βεβαιωθεί επίσης ότι έχει στήριξη σε οικονομικό και ανθρωπιστικό επίπεδο για να αντιμετωπιστεί αυτό που συμβαίνει καθημερινά στη χώρα. Αυτός είναι ο στόχος μας», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM