Καιρός: 20άρια και σήμερα- Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες- Πού αναμένονται βροχές Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα με πιθανότητα παροδικών βροχών στα δυτικά και βόρεια σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον καιρό.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που κατά τόπου και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα παροδικών βροχών σε περιοχές της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες ενώ σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21-22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 20 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 22, στη Θεσσαλία από 6 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 23-25, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 21 βαθμούς ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο και 3-4 μποφόρ στο Ιόνιο. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στα ηπειρωτικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM