ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2023 | 23:06

Η μητέρα μας

Δυστυχισμένος άνθρωπος, καλός άνθρωπος αλλά με χαμηλή αυτοεκτίμηση που της κόστισε πολλά. Και σε εμάς τελικά. Στο παρόν: μένει με τον αδερφό μου και έχει κρεμαστεί πάνω του σε όλα κυρίως οικονομικά. Δεν κάνει τίποτα και ούτε το φαγητό πια. Εγώ βοηθάω όσο μπορώ αλλά με δουλειά και άντρα σπίτι είναι δύσκολο. Ο αδερφός μου έφτασε στα όριά του και μου είπε ότι θα τη στείλει να μείνει εδώ. Το σπίτι είναι του άντρα μου, δύο δωμάτιο κουζίνα και μπάνιο είναι,η ηχομόνωση άθλια. Από τη μια θα με βόλευε για να μην πηγαινοέρχομαι αλλά ένας γονέας μέσα σε ένα ζευγάρι δε βολεύει και πολύ ούτε η ίδια το θέλει. Τι θα γίνει;
3
 
 
 
 
σχόλια

Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να ισορροπήσεις τη φροντίδα της μητέρας σου και τη φροντίδα της οικογένειάς σου. Σε αυτήν την κατάσταση, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Προσπαθήσε να μιλήσεις με τον αδερφό σου και τη μητέρα σου για να δείτε αν μπορείτε να καταλήξετε σε μια αμοιβαία συμφωνία που λειτουργεί για όλους.

Ο γονιος πρεπει να ειναι ανεξαρτητος . Αν για λογους υγειας πρεπει να μεινει με καποιον τοτε θα πρεπει και τα 2 παιδια να τον φιλοξενουν, γιατι και ο αδερφος σου εχει δικαιωμα να ξεκουραστει. Παντως αν ειναι σχετικα νεα πηγαιντε την σ εναν γιατρο μηπως εχει καποιο ψυχολογικο θεμα κι εχει παραιτηθει απο την ζωη.

Όπου και να πάει θα είναι βάρος. Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, είναι η πραγματικότητα.
Να προσπαθήσει να βρει κάποια δουλειά και να μείνει σε δικό της σπίτι και στην ανάγκη την βοηθάτε και εσείς όσο μπορείτε οικονομικά.
Αλλιώς στην χειρότερη, αν μείνει στον αδερφό σου να βοηθάει και η ίδια με τα οικιακά και με το οικονομικό θέμα.

Scroll to top icon