Οι χρήσιμες συμβουλές managment που δίνει ο Τζεφ Μπέζος στη σύντροφό του: «Εσύ είσαι το αφεντικό»

Οι χρήσιμες συμβουλές managment που δίνει ο Τζεφ Μπέζον στη σύντροφό του: «Εσύ είσαι το αφεντικό» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/NINA PROMMER
0

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η σύντροφος του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσες, αποκαλύπτοντας τις επιχειρηματικές συμβουλές που έχει λάβει από τον αγαπημένο της. 

Σε συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως η «συμβίωση με τον Τζεφ είναι σαν να κάνεις ένα master class κάθε μέρα». 

«Αυτό για το οποίο μου έμαθε πραγματικά πολλά είναι το managment. Οι σημαντικότερες συμβουλές; Κάνω πολλές συσκέψεις και συνήθως μιλούσα πρώτη και εκείνος έλεγε: "Όχι, όχι, όχι. Εσύ είσαι το αφεντικό. Μιλάς τελευταία. Αφήνεις όλους τους άλλους να μιλήσουν, ώστε να μην επηρεάζονται από τη γνώμη σου"». 

Άλλη μία χρήσιμη συμβουλή που της έδωσε είναι να διαρκούν αυτά τα meeting λιγότερο από μία ώρα. 

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει - μπορεί να διαβάζει έγγραφα για ώρες. Ένα άλλο πράγμα που μου δίδαξε είναι: Αν πρόκειται να κάνετε μια συνάντηση, βάλτε το άτομο που διευθύνει τη συνάντηση να γράψει ένα έγγραφο σχετικά με το τι πρόκειται να συζητήσετε και γιατί. Και δεν μπορεί να είναι πάνω από έξι σελίδες».

Παράλληλα, η Σάντσες αναφέρθηκε στα φιλανθρωπικά σχέδια που έχει ο αγαπημένος της. 

«Ο Τζεφ μού λέει πάντα, από τότε που τον γνωρίζω, ότι θα δωρίσει την πλειονότητα των χρημάτων του σε φιλανθρωπίες. (...) Δεν με εξέπληξε καθόλου. Απλά δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να το μοιραστεί». 

Όσον αφορά στα δικά της σχέδια και ειδικότερα για τα πλάνα να ηγηθεί της πρώτης καθολικά γυναικείας αποστολής στο διάστημα με το Blue Origin, δήλωσε ενθουσιασμένη.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Και λίγο αγχωμένη. Ήθελα να είμαι στον πύραυλο από την αρχή» είπε, συγκεκριμένα.

«Θα είναι γυναίκες που κάνουν διαφορά στον κόσμο και που έχουν αντίκτυπο και έχουν ένα μήνυμα να στείλουν» ανέφερε, για τις άλλες πέντε γυναίκες που θα ταξιδέψουν μαζί της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM