Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στον τόπο της τραγωδίας - Οι διασώστες απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς

Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στον τόπο της τραγωδίας - Οι διασώστες απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Μέλη των σωστικών συνεργείων που επιχείρησαν στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, διασώστες του ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας και όλοι όσοι επιχειρούν αδιάλειπτα στο σημείο όλες αυτές τις ημέρες, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δεκάδων νεκρών.

Ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των νεκρών

Νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις των νεκρών, με μια σορό να παραμένει αγνώστων στοιχείων ενώ μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της.

Οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη, ολοκληρώθηκαν χωρίς να αλλάξει κάτι στον μαύρο απολογισμό των 57 νεκρών.

Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στον τόπο της τραγωδίας - Οι διασώστες απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί. Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στον τόπο της τραγωδίας - Οι διασώστες απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Στο τόπο του δυστυχήματος, το μακάβριο έργο της πυροσβεστικής σχεδόν τέλειωσε, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από τη σύγκρουση των δύο τρένων και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Ελλάδα / Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Το πλοίο που θα έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να φορτώσει το κοντέϊνερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα - Το φορτίο του κοντέϊνερ έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία
LIFO NEWSROOM
Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM