ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2023 | 10:23

Παραπονο.

Καλησπέρα στην παρέα του λιφο. Είμαι 23 χρόνων. Ορκίζομαι σε λίγες μέρες. Νιώθω άσχημα για την ζωή μου. Δεν έκανα τις πολλές παρέες, τις πολλές εξόδους που ήθελα. Δεν είμαι και πολύ του ξενυχτιου ούτε ψιλοτακουνο δε μπορώ να περπατήσω. Κ το κυριότερο που με απασχολεί είναι ότι δεν έχω κάνει μια σχέση που να κρατήσει στο χρόνο. Ήμουν 2-3 μήνες μόνο και αυτό δεν θεωρείται σχέση ειναι περιπέτειες. Θα ήθελα πολύ να κάνω μια σταθερή σχέση και στο κοντινό μέλλον να συγκατοικησω με τον φίλο μου. Συνεχεια ακούω η ζωή είναι μπροστα σου το μέλλον ειναι μπροστά σου αλλά νιώθω πως δεν έχω κάνει τίποτε σπουδαίο και στην τελική αυτό το μέλλον που ονειρεύομαι μπορεί να μην υπάρχει. Μια απ' τις ελάχιστες φίλες που έχω τα ξαναβρήκε με τον δικό της και γενικώς είναι πιο έμπειρη έχει κάνει περισσοτερες σχέσεις που διήρκησαν ξέρει να περπατάει μέχρι και σε 15ποντο και εγώ νιώθω άπειρη μπροστά της. Και δυστυχώς είμαι μόνη καιρό και οι παρέες τον τελευταίο καιρό σχεδόν ανύπαρκτες.Επίσης βλέπω ότι είναι δύσκολο να κάνεις φίλους πια.. εσείς τι λέτε;
12
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί πρέπει να είμαστε σε ανταγωνισμό ποιος έχει περισσότερες σχέσεις ή εξόδους; Συγκεντρώσου σε σένα και σεβάσου τον δικό σου δρόμο και εξέλιξη . Το μέλλον που ονειρεύεσαι φυσικά και υπάρχει . Τι ζήτησες ; Ανθρώπους δικούς σου. Να είσαι σίγουρη πως θα τους έχεις. Μην συγκρίνεσαι με κανέναν ,εκτίμησε τον εαυτό σου, μείνε ανοιχτή σε γνωριμίες .

Δηλαδή αν εσένα σου ερχόταν γυναίκα σε πρώτο βραδυνο ραντεβού με sneaker θα σου αρεσε;; Σοβαρά τώρα;
Εξ, μη τον ακούς κοριτσάκι μου, τα τακούνια είναι τέλεια, σεξυ και κολακεύουν το σώμα απίστευτα. Ξεκινά από 7ποντο να κάνεις practice και σιγά σιγά πας στο δέκα πόντο. Πάνω από 10 πόντους είναι υπερβολή κατά τη γνώμη μου.

@6.3.2023 | 10:36

Ναι θα μου άρεσε!
Διότι δεν θα έκρινα την γνωριμία μας από το αν φοράει τακούνι ή όχι, αλλά από την συμπεριφορά της και την χημεία μας.
Ακούγεσαι ρηχή.
----------------
Δεκτό ότι σου αρέσουν. Ίσα ίσα και μένα μ'αρέσουν σε ανάλογες περιπτώσεις με το ανάλογο ντύσιμο. Αλλά σε 1ο ραντρεβού ή εξοδο το βράδυ όπως λες, δεν είναι καθοριστικός παράγοντας για εμάς τους άνδρες.

Συμφωνώ μαζί του με τα sneakers. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά έχω πάει σε πρώτο ραντεβού με αγόρι ναι, με αγόρι, με φόρμα και στα επόμενα με φόρμα πήγαινα και ξέρεις τι; Με δέχτηκε έτσι ακριβώς όπως είμαι. Και το καλύτερο; Έχω ακόμα σχέση μαζί του. Μάθε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

Εντάξει Παιδια μου, δεκτές όλες οι απόψεις. Και εγώ λατρεύω τα sneakers, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν θα έβγαινα βράδυ μ αυτά. Είμαι της άποψης πως το κάθε ντύσιμο έχει την ώρα του, δηλαδή μ αυτά που πάω γυμναστήριο θα βγω και έξω το βράδυ; Σα να τα έχουμε ισοπέδωσει όλα. Εσύ που έκανες το ανώνυμο σχόλιο παίζει να είσαι 16η 17 οπότε οκ. Αν όμως είσαι μεγαλυτερη, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις δεκτό να μη σου αρέσουν τα τακούνια, έχεις όμως άπειρες επιλογές πέρα από τα sneakers και τις φόρμες, άμα θες να βγεις έξω ένα βράδυ.
Dude, δεν είναι θέμα ρηχότητας αλλά το κάθε ρούχο για την καθε περίσταση είναι μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής παιδείας. Εδώ βέβαια σχολιάσαμε τα ερωτικά ραντεβού αλλά εγώ το πάω και λίγο παραπέρα. Τα ρούχα που φοράει ένας άνθρωπος τον χαρακτήριζουν, φανερώνουν στοιχεία του χαρακτήρα του και προσωπικά είναι κάτι που πάντα παρατηρώ στους άλλους,γιατι όπως είπα μπορώ να καταλάβω πολλά δια αυτής της οδού. Και για να στο κάνω ακόμα πιο ξεκάθαρο, αν εμένα μου εμφανιζόταν άντρας σε ραντεβού με ρούχα που φοράει στη δουλειά του, στο ποδόσφαιρο ή για να βγει για περπάτημα θα έτρωγε Χ με τη μία. Θα έδειχνε ότι δεν με σέβεται, δεν μπήκε στον κόπο να περιποιηθει λίγο τον εαυτό του για να βγει με μια γυναίκα που υποτίθεται πως γουστάρει. Οπότε θα κατέληγα πως τελικά δεν με γουστάρει και θα ξενέρωνα.
Ας είναι, ο καθενας τα βλέπει αλλιώς.

Ξέρεις τι αναθεώρησα; Την υποτιθέμενη άποψη που είχα για κάποιο άτομο. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από αυτό που μου γράφεις, ξέρεις γιατί; Γιατί έναν άνθρωπο δεν τον τιμά καθόλου να του λένε κάτι τέτοιο. Αν είσαι άτομο που ξενερώνει με το παραμικρό βρες κάποιον να σε νερωσει.

Και κάτι άλλο. Ο σεβασμός στο πρόσωπο ενός ανθρώπου δε φαίνεται από τα ρούχα που φοράει γιατί στο πρώτο ραντεβού μπορεί να πάει με φόρμες όπως εγώ και στο επόμενο να φορέσει κάτι άλλο ή στο μετέπειτα να φοράει και άλλα ρούχα, όπως και το έχω κάνει, έχω φορέσει φόρεμα, φούστα κλπ, αλλά στο πώς σου μιλάει, σου συμπεριφέρεται, και αρχικά, στο εάν σε συμπεριλαμβάνει μέσα στα σχέδια που σκέφτεται να κάνει, οτιδήποτε και εάν είναι αυτά. Αυτά και άλλα πολλά είναι ο σεβασμός.

@7.3.2023 | 11:16

Δεν είπα ότι κάποιος-α πρέπει να πάει σαν λέτσος ούτε να εμφανιστεί με τα ρούχα της δουλειάς/ποδοσφαίρου κλπ.
Sneakers υπάρχουν σε διάφορα στυλ και μπορείς να έχεις 2ο, 3ο κλπ ζευγάρι, Μποτάκια επίσης ή οτιδήποτε. Εξάλλου ως παράδειγμα τα ανέφερα. Δεν καθορίζει η γόβα το ραντεβού, διότι εσύ εκεί στάθηκες οπότε και αυτό έθιξα.
Και μένα μ'αρέσει το στυλ σε μια γυναίκα (θέμα γούστου) αλλά δεν θα την κρίνω από το ψηλοτάκουνο και μόνο.
Σαφώς και με μια γόβα στην ανάλογη περίπτωση όπως ένας γάμος, θα φαίνεται όμορφη αλλά δεν είναι καθοριστικός παράγοντας.
Οι άνδρες είμαστε πιο απλοί στο θέμα αυτό. Μια περιποιημενη γυναίκα μπορεί να έχει πχ casual ντύσιμο κολάν/sneakers/μπλούζα για παράδειγμα και να μας τραβήξει.

Επίσης, διαβάζοντας το παρατηρώ τα ρούχα γιατί μου λένε πολλά κλπ, και το θα έτρωγε Χ κλπ, θυμήθηκα μια άποψη που είχα διαβάσει κάποτε. "Δεν παίζει κανένα ρόλο το χρώμα του ανθρώπου, τι ρούχα φοράει" και άλλα πολλά. Η υποστήριξη των απόψεων και των ιδεών είναι καλή, αλλά είναι καλύτερη, όταν ένας άνθρωπος την κάνει πράξη. Όλα τα άλλα είναι κενά γράμματα.

Scroll to top icon