Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος Πολίτης δεν θέλει να μιλάω για αυτόν- Με μισεί

Κάτια Δανδουλάκη Χρήστος Πολίτης Facebook Twitter
0

Για τις σχέσεις της με τον Χρήστο Πολίτη σήμερα μίλησε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

Αφορμή για την ερώτηση που δέχθηκε η Κάτια Δανδουλάκη αποτέλεσε η συζήτηση που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, έπειτα από δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Πολίτης και η ίδια όταν πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη». 

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο, ήμασταν πολύ φίλοι. Είπε πως δεν θέλει να μιλάω για αυτόν. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Το αποφάσισε εκείνος», δήλωσε η ηθοποιός αναφερόμενη στον συνάδελφό της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλεος» στο Mega. 

«Τον αγαπάω και πέρασα πάρα πολύ καλά… Για αυτό σέβομαι την απόφασή του», συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη. 

 


 

Σε άλλο σημείο, μίλησε για το γεγονός ότι όλα τα χρήματα που κέρδιζε από την τηλεόραση τα επένδυε στο θέατρο. «Στην αρχή έλεγα ότι το θέατρο είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα λέω ότι είναι ίδια η αγάπη, απλά η μία “δαγκώνει”, το θέατρο. Η άλλη δεν “δάγκωσε” ποτέ», είπε. «“Δαγκώνει” οικονομικά το θέατρο, έφτασα σε απελπισία...», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πως τέσσερις φορές έχασε τα χρήματά της στο θέατρο, «οδυνηρά». «Πέρασα πολύ δύσκολα. Δανείστηκα από παντού. Οι φτωχοί φίλοι δανείζουν πάντα, όχι οι πλούσιοι. Έχει τεράστια σημασία ότι μου δάνεισαν και άνθρωποι του επαγγέλματος», υπογράμμισε. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM