Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποφεύγει τα memes του Μπεν Άφλεκ: «Δεν νιώθω καλά»

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποφεύγει τα memes του Μπεν Άφλεκ: «Δεν νιώθω καλά» Facebook Twitter
Ο Ben Affleck με την Jennifer Garner είχαν πάρει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου. Φωτ.: EPA/MATT CAMPBELL
0

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποκάλυψε ότι προσπαθεί να αποφεύγει ειδήσεις που αφορούν τον πρώην σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ επειδή «δεν νιώθει καλά» - και αυτό περιλαμβάνει και καλές ειδήσεις ή memes.

«Δουλεύω πραγματικά σκληρά για να μην βλέπω κανέναν από τους δύο μας στον Τύπο», λέει η 50χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Stellar.

«Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά, ακόμη και αν είναι κάτι καλό για έναν από τους δυο μας», πρόσθεσε. «Δεν έχω ανάγκη να βλέπω κανέναν από την οικογένειά μου να γίνεται meme. Αν και είμαι σίγουρη ότι αξίζει meme!», είπε.

Ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Pearl Harbor» και ξεκίνησαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις το 2004. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, το 2005 αφού ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν το πρώτο από τα τρία παιδιά τους.

Ωστόσο χώρισαν το 2015 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2018, την ίδια χρονιά που ο Μπεν Άφλεκ μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για αλκοολισμό.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποφεύγει τα memes του Μπεν Άφλεκ: «Δεν νιώθω καλά» Facebook Twitter
Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Εδώ το 2004. Φωτ.: EPA/JASON SZENES

Αν και είναι πλέον νηφάλιος, ο 50χρονος ηθοποιός δήλωσε στο The Howard Stern Show ότι θεωρούσε πως θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Πιθανότατα θα είχαμε καταλήξει ο ένας στο λαιμό του άλλου. Πιθανότατα θα εξακολουθούσα να πίνω», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο του. «Μέρος του λόγου για τον οποίο άρχισα να πίνω ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος», σημείωσε.

«Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος, τι να κάνω; Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λύση», συνέχισε.

«Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο μας νιώθαμε ότι δεν θέλαμε να είναι αυτό το μοντέλο γάμου που βλέπουν τα παιδιά μας», πρόσθεσε.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποφεύγει τα memes του Μπεν Άφλεκ: «Δεν νιώθω καλά» Facebook Twitter
Μαζί στα Βραβεία Όσκαρ, το 2013. Φωτ.: EPA/MIKE NELSON

Ωστόσο τα πράγματα τελείωσαν μεταξύ τους με καλούς όρους.

«Το κάναμε φιλικά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αν είχαμε στιγμές έντασης και διαφωνίες για την κηδεμονία; Αν ήταν δύσκολα τα πράγματα; Αν θυμώσαμε; Ναι, αλλά κατά βάση πάντα υπήρχε σεβασμός. Ήξερα ότι ήταν καλή μητέρα. Πάντα ήλπιζα ότι ήξερε ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Εγώ ήξερα ότι ήμουν», είπε ο Μπεν Άφλεκ.

Το 2023, ο Μπεν Άφλεκ ανακάλεσε τα σχόλια λέγοντας ότι παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του.

«Είχα μια πραγματικά οδυνηρή εμπειρία όταν έδωσα μια συνέντευξη όπου ήμουν πραγματικά ευάλωτος και αυτό που βγήκε όχι μόνο δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν στην πραγματικότητα αντίθετο από αυτό που εννοούσα», είπε στο Hollywood Reporter. «Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής γι' αυτό».

Ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ το 2022, αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από 21 χρόνια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φόβοι για εμπορικό πόλεμο εκτοξεύουν τον χρυσό – Ιστορικό ρεκόρ πάνω από τα $3.200 η ουγγιά

Διεθνή / Οι φόβοι για εμπορικό πόλεμο εκτοξεύουν τον χρυσό – Ιστορικό ρεκόρ πάνω από τα $3.200 η ουγγιά

Ο χρυσός και το ελβετικό φράγκο επιβεβαιώνουν την τάση: όσο εντείνεται η σύγκρουση ΗΠΑ – Κίνας, η παγκόσμια οικονομία διολισθαίνει σε μια περίοδο έντονης μεταβλητότητας
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Συγγραφέας τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά στο Λος Άντζελες - Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας

Διεθνή / ΗΠΑ: Συγγραφέας τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά στο Λος Άντζελες - Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας

Αστυνομική καταδίωξη κατέληξε στην αυλή της Τζίλιαν Λόρεν, με αποτέλεσμα η 51χρονη να εμφανιστεί κρατώντας όπλο, θεωρώντας ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης
LIFO NEWSROOM
Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

Διεθνή / Μισέλ Ομπάμα: Έκανα κάτι για τον εαυτό μου και κατέληξαν στο ότι χωρίζω με τον σύζυγό μου

«Η ζωή μου είναι όπως ακριβώς τη θέλω. Κάνω ό,τι θέλω εγώ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που όλες οι επιλογές μου είναι για μένα», σχολίασε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ​
LIFO NEWSROOM