Θεσσαλονίκη: Έξι άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου στη διάρκεια δρομολογίου

Θεσσαλονίκη: Έξι άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό λεωφορείου κατά τη διάρκεια δρομολογίου Facebook Twitter
Φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Επίθεση από ομάδα έξι ατόμων δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 57. 

Οι δράστες φαίνεται ότι κατέβηκαν σε λάθος στάση και δευτερόλεπτα αφού επιβιβάστηκαν θέλησαν να ανέβουν πάλι στο λεωφορείο.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, τότε ξέσπασε καυγάς με τον οδηγό, ο οποίος δέχθηκε ομαδική επίθεση. Κατά τη διάρκειά της, οι δράστες παραλίγο να σπάσουν και την μπροστινή πόρτα του οχήματος. 

Εντός του λεωφορείου επικράτησε αναστάτωση και ορισμένοι από τους επιβάτες επιχείρησαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο χέρι. 

Το θύμα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Νεαπόλεως – Συκεών και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Σε δηλώσεις του στο τοπικό μέσο, ο κ. Γιάννης Δήμκας, πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, επεσήμανε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό. 

«Έχουν συμβεί πολλά και με οδηγούς του ΟΑΣΘ αλλά και με άλλους εργαζόμενους σε άλλες υπηρεσίες» δήλωσε και ζήτησε μέτρα προστασίας για τους οδηγούς.«Βλέπουμε να εντείνονται όλο και περισσότερο αυτά τα φαινόμενα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο οδηγός δεν πρέπει να είναι απροστάτευτος. Πρέπει να μπουν καμπίνες οδηγών ώστε να είναι απομονωμένοι, για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών και όχι να είναι έρμαιο μερίδας επιβατών με παραβατική συμπεριφορά».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ