ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2023 | 12:15

Ο ερωτας ποναει

Πως θα συνεχισω οταν ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του; Τον ειδα με την καινουργια του κοπελα και κατι εσπασε μεσα μου. Δε περιμενα να αντιδρασω ετσι. Εχω γινει χιλια κομματια. Δε μπορω να το συνειδητοποιησω. Ειχαμε πει θα μεινουμε για παντα μαζι και καναμε σχεδια και ονειρα μαζι. Και τωρα ειμαι με εναν αλλον ανθρωπο και εγω που μου λεει οτι εχει αυτα τα σχεδια με εμας αλλα εγω αυτα τα σχεδια τα εχω με αλλον. Να γυρνουσα πισω τον χρονο δε ξερω εαν κατι θα αλλαζε. Καλυτερα να μη τον γνωριζα ποτε δε μπορω να προχωρησω και ποναω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Με τι είσαι ερωτευμένη ακριβώς ; Μάλλον με το όραμα αυτού που θα είχατε στο μέλλον, μάλλον με την εκδοχη του εαυτού του τον καιρό που σου υποσχόταν πράγματα. Αυτή η εκδοχή ΔΕΝ υπάρχει πια . Βγες από το όνειρο και μπες στην πραγματικότητα. Θα ξεκολλήσεις. Αυτός που είσαι μαζί τι φάση ; Δεν είσαι σωστή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon