Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά το Game 4

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έπαθε αφυδάτωση στο Game 4 – Χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μετά από το Game 4 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιτ τα ξημερώματα της Τρίτης (25/4) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε ύστερα από δύο αγώνες και ήταν πανέτοιμος για το Game 4 της σειράς με τους Χιτ.

Ωστόσο, φαίνεται πως στην προσπάθεια να βοηθήσει τους Μπακς για να ισοφαρίσουν στο 2-2, έφτασε στα όριά του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από το τέλος της αναμέτρησης να χρειαστεί να του χορηγηθούν υγρά ενδοφλέβια, καθώς είχε εμφανίσει έντονη αφυδάτωση.

«Ο Γιάννης ήταν εξαιρετικός. Δεν ξέρω τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει. Το γεγονός ότι επέστρεψε απόψε κι έπαιξε με τον τρόπο που έπαιξε, είναι πολύ ενθαρρυντικό», δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς.

Πλέον, μία ημέρα πριν από το Game 5 με τους Μαϊάμι Χιτ, ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συμμετέχει στον αγώνα των Μπακς καθώς η ομάδα του δεν έχει ενημερώσει σχετικά το injury report του NBA.

Για την ιστορία, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Game 5 των NBA Finals το 2021, όταν μετά από την εκτός έδρας νίκη επί των Φοίνιξ Σανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε με κράμπες για να δεχθεί τη φροντίδα του ιατρικού team για περίπου 50 λεπτά.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM