Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται ήδη στην Κροατία, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής.
Θα είναι η πρώτη αγωνιστική παρουσία του, μετά την κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι και θα παρουσιάσει το καινούργιο του πρόγραμμα στους κρίκους.
Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανάρτησε πλάνα από την πρώτη ημέρα προπονήσεων στο Όσιγιεκ, γράφοντας στη λεζάντα: «Πρώτη ημέρα εδώ, πρώτες προσαρμογές! Συνεχίζουμε».
Την εμφάνισή τους με τον νέο Κώδικα Βαθμολογίας της τετραετίας 2025-2028, εκτός του Λευτέρη Πετρούνια, θα κάνουν ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Αθανασία Μεσίρη, η οποίοι βρίσκονται επίσης στην Κροατία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Όσιγεκ, στην Κροατία, θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Απριλίου.