Διαμονή βγαλμένη από εφιάλτη: Η παράξενη μυρωδιά ήταν πτώμα κάτω από το κρεβάτι του

Διαμονή βγαλμένη από εφιάλτη: Η παράξενη μυρωδιά ήταν πτώμα κάτω από το κρεβάτι του Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Τουρίστας στο Θιβέτ πήγε στο ξενοδοχείου του, ανέβηκε στο δωμάτιο για να τακτοποιήσει τα πράγματά του, αλλά από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε μία πολύ έντονη μυρωδιά. 

Πέρασε μισή μέρα στο δωμάτιο αναρωτώμενος από πού προέρχεται η δυσωδία και αρχικά υποψιάστηκε πως ήταν από τον φούρνο του ξενοδοχείου ή τα ίδια του τα πόδια. Τότε, όμως, δεν ήξερε πως είχε βρεθεί σε μία σκηνή εγκλήματος. 

Αργότερα ενημερώθηκε, η μυρωδιά προερχόταν από ένα πτώμα κάτω από το κρεβάτι του. 

Έκανε check in στο ξενοδοχείο, που είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των influencers, στις 20 Απριλίου. Έμαθε για την προέλευση της παράξενης μυρωδιάς δύο μέρες αφότου είχε ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλο, γιατί δεν άντεχε. 

«Τους ρώτησα τι συνέβη και μου είπαν πως είχε πεθάνει κάποιος. Και τους ρώτησα πού» είπε ο ίδιος, αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με την αστυνομία, που εκλήθη στο ξενοδοχείο. «Μου είπαν κάτω από το κρεβάτι μου». 

Η αστυνομία τον ενημέρωσε πως ξεκίνησε έρευνα για δολοφονία, αλλά ο ίδιος δεν είναι ύποπτος καθώς, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα ήταν στο δωμάτιο για μέρες πριν φτάσει στο ξενοδοχείο. 

Ο τουρίστας βοήθησε όσο μπορούσε την έρευνα και στη συνέχεια έφυγε από τη χώρα, βρισκόμενος ακόμα σε κατάσταση σοκ. 

«Μένω ξύπνιος μέχρι τις 02:00 - 03:00 κάθε πρωί και με το παραμικρό θόρυβο, ξυπνάω. Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση» είπε. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δώρισαν 3.500 λίρες σε τράπεζα τροφίμων που άδειασαν διαρρήκτες - «Γιατί όχι 50.000 λίρες;», ρωτάει ένας χρήστης στο X
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ