Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη

Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη Facebook Twitter
0

«Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δόμηση από μία διαφορετική διακυβέρνηση. Ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσέγγισή του στο ΚΚΕ με τη μούφα προοδευτική διακυβέρνηση και αυτό αφορά και την ενέργεια», ανέφερε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Το βασικό πρόβλημα με το ζήτημα της ενέργειας και κατ’ επέκταση της προστασίας του περιβάλλοντος, και της ανοικοδόμησης εργατικών κυρίως κατοικιών και όχι των πλουσίων, των λεφτάδων, που δεν ξέρουν τι έχουν, μιας και μιλάμε για Κυκλάδες, γιατί δεν πάνε συνήθως οι εργάτες, οι αγρότες της πατρίδας μας, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες να οικοδομήσουν εκεί και ανεξέλεγκτα να φτιάξουν τις βιλάρες τους, άρα λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο» και ενώ είχε προηγηθεί ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα σχετικά με την οικοδομική δραστηριότητα στις Κυκλάδες.

Πρόσθεσε ότι το φρένο μπορεί να το κάνει μια διαφορετική διακυβέρνηση, μια άλλη εξουσία, «μια πραγματική λαϊκή εξουσία», όπως εξήγησε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM