Καλλιθέα: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη

Καλλιθέα: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 13χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται για το δυστύχημα στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα 12χρονη μαθήτρια.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος οδηγός δηλώνει συντετριμμένος για το δυστύχημα ενώ αρνείται ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως είχε δανειστεί το όχημα και έτσι δεν γνώριζε ότι δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Alpha, προβάλλοντας βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα, το αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Θησέως φέρεται να πέρασε κόκκινο φανάρι με μεγάλη ταχύτητα, παρασύροντας το 12χρονο κορίτσι που επέστρεφε πεζή από το σχολείο με την αδερφή του.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είπαν, επίσης, ότι το ασθενοφόρο που κλήθηκε έκανε περίπου 20 λεπτά για να φτάσει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM
Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της θεοκρατίας

Ελλάδα / Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της ισλαμικής δημοκρατίας

Η Βάσω Παπανδρέου έχει μείνει στην ιστορία των γυναικών του Ιράν ως η πρώτη επίσημη επισκέπτης που «παραβίασε» το αυστηρό πρωτόκολλο του θεοκρατικού καθεστώτος
LIFO NEWSROOM
Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM