Πώς ο Βιν Ντίζελ κατάφερε να πείσει την Έλεν Μίρεν να κάνει Instagram

Πώς ο Βιν Ντίζελ κατάφερε να πείσει την Έλεν Μίρεν να κάνει Instagram Facebook Twitter
Vin Diesel και Helen Mirren στα γυρίσματα του «Fast X», τον περασμένο Ιούλιο, στη Ρώμη. Φωτ.: MEGA/GC Images
0

Ο Βιν Ντίζελ λατρεύει να δημοσιεύει βίντεο με selfies στο Instagram, κάτι που εκτός από ενθουσιασμό στους φανς του, έκανε επίσης την Έλεν Μίρεν να πάρει απόφαση να κάνει λογαριασμό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στο ET ότι στην πραγματικότητα ο Βιν Ντίζελ ήταν εκείνος που την έβαλε στο Instagram πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

«Ήταν ο Βιν και η ομάδα του που κατά κάποιον τρόπο με σύστησαν για πρώτη φορά στο Instagram», εξήγησε. «Αυτό έγινε, δεν ξέρω πριν από πόσα χρόνια... πριν από επτά; Αλλά ήταν ένας κόσμος που βασικά δεν γνώριζα και μου λένε, "Αχ όχι, Έλεν, πρέπει να το κάνεις"».

Και το έκανε. Η Έλεν Μίρεν μπήκε στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2016 και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε σε μετρ των selfies, αν και είναι ένας τίτλος με τον οποίο ίσως δεν συμφωνεί ιδιαίτερα.

«Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό», σχολίασε, αν και έκτοτε, οι followers της Mirren έχουν ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Στο franchise των Fast & Furious εντάχθηκε το 2017 με το «The Fate of the Furious» και επέστρεψε για τα «Hobbs & Shaw», «F9» και τώρα για την τελευταία προσθήκη, ως Magdalene Shaw, μητέρα των Deckard και Owen Shaw.

Στο παρελθόν είχε παραδεχθεί μάλιστα ότι ήθελε από χρόνια να συμμετάσχει στο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise. Και, μετά τα τότε γυρίσματα της ταινίας της, ο Βιν Ντίζελ ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της.

«Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Έχεις τη μητέρα της Nathalie Emmanuel. Και, φυσικά, τη μητριάρχη των αδελφών Shaw», είχε πει ο ηθοποιός.

Σήμερα η Έλεν Μίρεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενός άκρως δημοφιλούς franchise που θα ολοκληρωθεί με την 11η και τελευταία ταινία «Fast X», που κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου. Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, μίλησε για εκείνο που την εντυπωσίασε περισσότερο στη διαδικασία για να γυριστεί μιας ταινίας δράσης τέτοιου μεγέθους.

«Έχουμε δει την εξέλιξη του ψηφιακού εφέ, έτσι δεν είναι, από την πρώτη ταινία Fast, τόσο απλό», λέει η Έλεν Μίρεν. «Όλα τα εύσημα στους κασκαντέρ γιατί είναι φανταστικοί και απίστευτα ταλαντούχοι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Οι οικογένειες όσων εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μετά τις αναφορές για την πιθανή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM